(Re)dizajnirajte Vaše snove - online seminar

Sanjanje je sastavni element života. Istraživanja pokazuju da sanjamo svake noći, iako se često ne sjećamo snova, a ukoliko ih se sjećamo ne znamo kako ih svjesno voditi ili na koji su način povezani s budnim stanjem. Svjesno sanjanje je sposobnost koju je moguće razviti uz pravu namjeru, tehniku i vježbu. Zašto? Kako bi snove mogli koristiti kao alat za osobnu evoluciju.

Čovjek koji u prosjeku spava 7h dnevno, a doživi 60 godina, zapravo provede 17,5 godina spavajući! Možda bi bilo korektno postaviti pitanje: “Koliko potencijala spava u nama?”
Što se uistinu događa kada sanjamo? Kako su moderna neurološka istraživanja o snovima povezana s drevnim znanjem mnogih naroda širom svijeta – kulturama koje svijet snova doživljavaju kao evolutivno putovanje u druge dimenzije?

Ovaj seminar polaznicima približava razine snova, koje su povezane s različitim funkcijama. Od “jednostavnih” snova, tijekom kojih se reorganiziraju i ponovo procesiraju dnevni događaji, do “složenih” snova koji nam omogućuju da proučavamo vrijeme i drugačije stvarnosti, snova u kojima dotičemo svjetove postojanja koji su udaljeni od naših fizičkih te svjetove u kojima pronalazimo informacije i sjećanja predaka.

Noćne more isto tako predstavljaju važnu priliku za rast; prepoznavanje njihovih izvora bitno je za upravljanje putovanjem snova na svjestan i siguran način.

Ciklus seminara nudi mogućnosti da (na)učite prisjetiti se snova i obnovite energiju u snu, identificirate i osnažite sanjača u vama, otkrijete teritorije snova, transformirate noćne more u prilike, naučite upravljati snovima, podignete razinu kvalitete vaših snova kako biste unaprijedili život.

RASPORED
utorak 08.12. 18:30-21:00h
srijeda 09.12. 18:30-21:00h
subota 12.12. 10:00-12:30h
nedjelja 13.12. 10:00-12:30h
sudjelovanje putem Zoom platforme
prijevod na hrvatski jezik je osiguran
PRIJAVE
Prijave su obavezne na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 00385 95 9016 883

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!
CIJENA I NAČIN PLAĆANJA
Snižena cijena online seminara je 800 kn (redovna cijena = 890 kn),
Za polaznike seminara koji su prvi stupanj završili u periodu od 2017.-2020. godine darujemo popust od 50% na sniženu cijenu seminara.
Podaci za uplatu:
Damanhur Hrvatska
Vlaška 81a, Zagreb
SWIFT: ESBCHR22
IBAN: HR2024020061100411609

Formica Coriandolo (Angela Toninelli) rodom iz Toskane, živi u Damanhuru od svoje 21. godine. Snove smatra jednim od osjetila, izvan onih 5 opće prihvaćenih. Osim što je lucidna sanjačica, Formica je i pjevačica, skladateljica, kiparica, slikarica i vješta u tiffany tehnici obrade stakla te je među prvim umjetnicima koji su ukrasili dvorane u Hramovima Čovječanstva. Iskustva i spoznaje iz svijeta snova implementira u svakodnevni život putem umjetnosti i kreativnosti.
Zajedno s Falcom Tarassacom, duhovnim ocem Damanhura, istraživala je snove i on ju je usmjeravao kroz mnoge faze i procese, kako bi sazrijevao prirodni talent koji je prisutan od djetinjstva. Danas Formica prenosi stečeno znanje i iskustvo putem seminara i radionica.
Formica je u Damanhuru obnašala mnoge rukovodeće funkcije važne za usmjerenje zajednice. Također je i certificirani voditelj “Eco village design” Gaia edukacije te je sudjelovala u stvaranju europskog kurikuluma “Tranzition to resillience training” unutar GEN-a (Global ecovillages network).