BESPLATNO jer je NEPROCJENJIVO

Često ne primjećujemo druge zabavljeni vlastitim životom, ili ih percipiramo površno, ako ih i primijetimo. Ipak, od drugih možemo puno naučiti, uz to što možemo pružiti suosjećanje, uzajamnu pomoć ili ostvariti neku suradnju .

Dakle, primjećivanjem drugih u stvari smo "pozitivno sebični". Skupina osoba od koje vjerojatno najviše možemo naučiti, iako ih percipiramo većinom kao one kojima treba pomoć, su osobe sa invaliditetom. Povodom dana OSI riječka udruga Spirit nudi vam dvije odlične ONLINE premijere. Ponajprije prigodnog filma o 18 godina iFesta, festivala dostignuća djece i mladih s poteškoćama u razvoju, i osoba sa invaliditetom koji se u ovo doba svake godine održava u Rijeci, dok je drugi VIDEO prijenos rezerviran za izbor kratkih filmova sa nedavno održanog medjunarodnog UHVATI FILMA. Teško da ćete naći bolji način da provedete svoje vrijeme od bivanja na ovim eventima, a besplatnu "ulaznicu" na ONLINE premijere možete rezervirati na www.poriluk.com

Na navedenoj stranici možete naći još jednu premijernu stavku, a to su video prikazi ovogodišnjih dobitnika nagrade volonteri godine, izbor kojih je pripremila Udruga Smart iz Rijeke, a videa su u realizaciji članova i članica Spirita.