5.12. Besplatna radionica: Kako se promijeniti na bolje i duhovno istraživanje o životinjama

SSRF vas poziva na BESPLATNU DUHOVNU RADIONICU.
Ako želite svoje duhovno putovanje podići na sledeći nivo, ova serija tečajeva može biti ono što tražite!

Pristupite našem prvom tečaju i uključite se u vođenu sesiju samoisceljivanja i pojanja te naučite delotvornu tehniku kako pozitivno transformisati svoju ličnost. Takođe, predstavićemo jedinstveno duhovno istraživanje o tome kako životinje percipiraju i reaguju na duhovne vibracije.

Spiritual Science Research Foundation organizira seriju tečajeva o Duhovnosti putem interneta, koja se temelje na tečajevima Maharshi Adhyatma Vishwavidyalay (Maharshi Univerzitet Duhovnosti). Možete prisustvovati na jednom ili na više tečajeva. Serije tečajeva traju po tri sata i u samo nekoliko kratkih tečajeva možete dobiti podstrek za početak ili povećanje vaše duhovne prakse.

Raspored sesija

Vođena sesija samoisceljivanja i pojanja - 15 min
Tehnika razvoja ličnosti Paratpar Gurua (Dr.) Atavlea: Uklanjanje mana u ličnosti - 1 sat 45min
Ako životinje mogu osetiti duhovne vibracije, zašto ne mogu ljudi? - 1 sat
Prijava

Pravo pristupa radionici ostvaruje se putem OBAVEZNE PRIJAVE na ovoj web stranici ili slanjem prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ubrzo nakon prijave, mailom ćete dobiti upute kako pristupiti radionici koji se održava putem Zoom aplikacije.

*SSRF zadržava pravo ukloniti bilo kojeg sudionika sa zoom poziva ako na bilo koji način bude ometao radionicu.

O predavačima :

Vladimir Ć. je imao je karijeru kao profesionalni glumac, ali je uvek osećao da mu nešto nedostaje. Nakon što je započeo duhovnu praksu shvatio je da je upravo Bog deo koji je nedostajao u njegovom životu. U kratkom vremenskom razdoblju shvatio je da je duhovni rast pravi smisao života i vreme koje je posvećivao Duhovnosti iz dana u dan se povećavalo. Trenutno je u potpunosti posvećen duhovnoj praksi, širenju Duhovnosti i pomaganju drugim tragaocima u njihovoj duhovnoj praksi na području Evrope i Adriatik regije.

Spiritual Science Research Foundation u suradnji s Maharshi Univerzitetom Duhovnosti održava online seriju tečajeva o duhovnosti koja pokriva cijeli spektar duhovne tematike.

http://www.ssrf.org/hr