Besplatno online predavanje: Što je hipnoterapija

Besplatno online predavanje: Što je hipnoterapija

Karmen Kos, hipnoterapeut, regresoterapeut i intuitivni coach zbog velikog interesa održati će ponovno besplatno interaktivno online (zoom) predavanje: Što je hipnoterapija.

U srijedu, 22.02.2023. s početkom u 19:00 sati.

Znam da riječ hipnoza i hipnoterapija kod mnogih izaziva nepovjerenje, strah, skeptičnost i predrasude uglavnom zbog neznanja. Neki ju povezuju s Hollywoodskim filmovima u kojima hipnotizirana osoba nema slobodnu volju, neki s kokodakanjem na pozornici i scenskom hipnozom, neki sa strahom od gubitka kontrole, neki s new age čarabakama, neki je podcjenjuju, a neki precjenjuju.

Ali hipnoterapija je učinkovita pomoć kod mijenjanja ograničavajućih i negativnih uvjerenja, koja su često povezana s teškim i neželjenim emocijama. Ona je odličan alat za razvoj svjesnosti i za duhovno buđenje, za bolje razumijevanje sebe i drugih.

Upravo zato odlučila sam kroz predavanje „Što je hipnoterapija“ približiti tu vrijednu terapijsku metodu širem krugu ljudi i rasvijetliti mnoge zablude i mitove koji prate riječi hipnoza i hipnoterapija.

Na predavanju koje će trajati oko 2 sata saznati ćete:
Što je hipnoza
Kakav je osjećaj biti u hipnozi
Koje zablude i mitovi prate hipnozu
Kako je hipnoza povezana sa neuroznanošću
Što je hipnoterapija
Teme, problemi i izazovi koji se mogu riješiti hipnoterapijom
Hipnoterapija sa regresijom u raniji period života ili u djetinjstvo
Hipnoza kao učinkovita metoda za prestanak pušenja
Hipnoterapija sa regresijom u prošli život(e)
Hipnoterapija sa regresijom u vrijeme između života – Duhovna regresija

Za sudjelovanje na interaktivnom onlije (zoom) predavanju potrebno je prijaviti se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bih vam na vrijeme poslala zoom link za sudjelovanje.

Karmen Kos 2O Karmen Kos
Ja sam certificirani hipnoterapeut, regresoterapeut i intuitivni coach.
Moja misija je da kroz terapeutski rad ovaj svijet učinim boljim mjestom za život.

Moj poziv i svrha su da kroz rad sa podsviješću, hipnoterapiju i intuitivni coaching pomažem ljudima u rješavanju brojnih životnih problema i izazova koji su im se našli na životnom putu te ih blokiraju, zaustavljaju ili usporavaju da izraze svoj puni potencijal, da žive sretniji, zadovoljniji i uspješniji život.

Kroz terapeutski proces mijenjajući ili uklanjajući podsvjesne blokade, traume i uvjerenja koja im ne služe životi mojih klijenata mijenjaju se na bolje u mnogim segmentima.

Hipnoterapiju radim online.
Nije važno u kojem dijelu svijeta živite. Da biste prošli kroz terapeutski proces sa mnom na siguran i udoban način ne morate putovati dalje od svojeg dnevnog boravka i dalje od zaslona vašeg laptopa ili računala.

Više informacija pronađite na:

 

 

 

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: