Namještanja želuca | Bioenergija Tonči | ESOTERIC FEST RIJEKA

Posjetite nas u Rijeci se 22. i 23.4. na ESOTERIC FEST-u - tradicionalnom sajamu ezoterije i zdravlja...

Poštovanje svima.
Ja sam Ante Tonči Buličić, rođen sam u Trogiru, a već 23 godine živim i radim u Zagrebu.
Od mladosti se bavim alternativnom medicinom. Počeo sam s bakom koja je bila seoska liječnica za namještanje želuca, maternice, mjehura i iščašenih kostiju. Nakon njezine smrti, nastavio sam raditi.

Starom tradicijom namještanje želuca, nasljeđenom od bake seoskog lječnika te nastavljena sa dodatnim poboljšanjem , radi se više od 26godine to radim samostalno. Tradicija koju Klasična medicina ne prizna, ali preporučuje se kako alternativni pristup rješavanju tegoba

.Naš je želudac velik kao šaka kada je prazan, ali obavlja ogroman posao: u 70 godina obradi oko 50.000 litara tekućine i 30.000 kilograma hrane. Za to je potreban sofisticirani sustav koji radi bez greške i savršeno je posložen.

Vlasnik sam LICENCE za "CENTRIRANJE ŽELUDCA" koju je izdao IPED u sklopu HUPED-a.

Osim namještanja želuca bavim se i BIOENERGIJOM (Domančić Z. i Jelovac R.), imam završen Master Reiki USUI, TIBETANSKI, KARUNA ( ANTON PAPA – PAPAYI ), te u Sarajevu završen HIĐAMA terapeut ( Jasmina S.), kod gosp. Hasampašić, završila sam RADIJESTEZU i konačno sam licencirani voditelj "VOĐENE MEDITACIJE".

Na ESOTERIC FEST-u ću uglavnom prezentirati NAMJEŠTANJE ŽELUDCA i po potrebi napraviti tretman.
Za sve pratitelje DRUMTIDAM-a koji dođu na ESOTERIC FEST s ispisom moje reklame ili sa slikom DRUMTIDAM stranice i moje reklame na mobitelu, DOBIT ĆE 20% popusta na tretman NAMJEŠTANJA ŽELUDCA.

ESOTERIC FEST traje dva dana, stoga ne razmišljajte previše, dođite na ESOTERIC FEST i napravite tretman NAMJEŠTAJA ŽELUDCA uz 20% popusta.

Vidimo se na EZOTERIC FESTU 22. i 23. travnja. u BOTELU MARINA na riječkoj rivi, Rijeka.
Licencirani terapeut Tonči

VIŠE O SAJMU.

                                     ♦

                                     ♦

                                     ♦