URAVNOTEŽENI VEGETARIJANSKI AJURVEDSKI OBROK

RADIONICA KUHANJA
subota 16.12.2017. od 9 30 – 13 00 Kreše Golika 3, Zagreb
Ajurveda je mnogo više od sustava medicine koji služi prevenciji i liječenju bolesti - ona je kompletna nauka o životu! Ona daje uputstva za način života kojim se postiže i održava najviša kvaliteta fizičkog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Ajurvedska kuhinja bogata je aromama kakve ni jedna druga kuhinja ne poznaje.

Tu posebnost prvenstveno duguje začinima, koji osim što jelima daju različite arome također imaju i ljekovita svojstva. No potrebno je znati kada, koliko i koje začine upotrijebiti te kako ih dodati u jelo. O začinima i njihovoj uporabi, kao i o ostalim finesama ajurvedske kuhinje govoriti ćemo na ovoj radionici. Naučiti ćete kako pripremiti uravnoteženi, potpuni ajurvedski obrok, a na kraju ćemo sve to i degustirati! Naučiti ćete, a i sami napraviti beskvasno tijesto, ispeći čapati, parote pa čak i dose. Neka od jela će bit ii bezglutenska, nega veganska, tako da će se za svakoga naći ponešto. Ova radionica je namijenjena onima koji tek počinju sa pripremanjem indijskih jela, ali i onima koji su iskusni u njihovoj pripremi.

Radionicu vodi Ivona Peček Hemwati, diplomirani ajurvedski savjetnik. Već 10 godina održava radionice ajurvedskog vegetarijanskog kuhanja, priprema ukusnu vegetarijansku hranu za razne prigode i redovito produbljuje svoje znanje na putovanjima u Indiji i Europi.

Cijena radionice je 230 kn, detaljna skripta je uključena u cijenu. Broj polaznika je ograničen, prijave primamo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.uz uplatu od 230 kn na račun Bioprotector d.o.o. Zagreb HR7223400091110343383.