Video predavanje Tomislava Kuljiša - Polazak u vrtić (+ bonus video Osnove ranog razvoja i roditeljstva)

Ako vaše dijete ove jeseni polazi u vrtić vjerujemo da će vas ovo predavanje zanimati.
Kako pripremiti sebe i dijete da bi vrtić bio ugodno iskustvo?
Kako prepoznati da li je moje dijete spremno za polazak u vrtić?
Kako se najbezbolnije odvojiti od djeteta?
Kako izbjeći da vrtić ne postane traumatsko iskustvo za dijete?
Ovo video predavanje (1,5 sat) Tomislava Kuljiša će dati puno dragocjenih uvida koji nas mogu poštedjeti zahtjevnih i bolnih situacija, kako za dijete tako i za roditelje.

Uz ovo dragocijeno predavanje dobivate i temeljno predavanje ”Osnove ranog razvoja i roditeljstva” (2,5 sata), koje nam govori o tome zašto su prve godine najvažnije (standardna kotizacije 200 kn ili 27 €). U njemu nam Tomislav Kuljiš daje razumijevanje specifičnosti i prirodnih zakonitosti ranog perioda koje bi svaki roditelj trebao znati kako bi roditeljstvo bilo lakše i jednostavnije, a za dijete razvojno poticajnije.

Video seminar Osnove ranog razvoja i roditeljstva nas uvodi u nove suvremene znanstvene spoznaje o iznimnoj važnosti ranog perioda koje još uvijek presporo prodiru u naše društvo i roditeljsku praksu. Kroz njega ćemo sagledati kako kvaliteta odnosa između roditelja i djeteta i određene specifične interakcije u pojedinim razvojnim fazama zauvijek određuju i formiraju dijete kao osobu za cijeli život te što to dijete najviše treba od roditelja za svoj cjeloviti razvoj po pojedinim fazama. Uvidi koliko je iznimno veliki utjecaj roditelja u prvim godinama na cjeloživotno funkcioniranje buduće osobe nikaga ne ostavljaju ravnodušnim, ali ujedno nam daju i snažnu motivaciju da kao roditelj pružimo djetetu upravo ono što treba od nas kako bi izraslo u sretnu i stabilnu osobu. Nažalost, uobičajene ideje kako se to postiže i raširene zastarjele odgojne metode prečesto podrivaju djetetov razvoj i prave veliku štetu djetetu mada roditelji misle da rade najbolje. Ovo predavanje ima za cilj otvoriti nove ideje i novi način promišljanja o roditeljstvu za svjesne roditelje novog doba.

Upis video predavanja Polazak u vrtić + bonus Osnove ranog razvoja i roditeljstva

Ova dva dragocijena predavanja (kotizacija 150 kn ili 20 €) možete upisati klikom na Stavite u košaricu, nakon čega ispunite svoje podatke, sami kreirajte svoju lozinku i korizničko ime i nakon uplate PayWay kartičnim sustavom ili internet bankarstvom predavanja vam postaju dostupna za gledanje narednih godinu dana u izborniku ZA POLAZNIKE kada ste ulogirani svojim imenom i lozinkom.

Zagreb i Split - iskustvena radionica Polazak u vrtić

U Zagrebu i Splitu se može uz video predavanje dodatno upisati još i iskustvena radionica (nadoplata za radionicu - 150kn, za roditeljski par 250kn) koja omogućava dobivanje iskustvenih uvida o temi polaska djetet u vrtić kao i konkretnih odgovora. Nakon upisa videa Polazak u vrtić javite nam se da ste zainteresirani i za iskustvenu radionicu koja će se održati u ponedjeljak 02.rujna 0d 18-20.30h. Uplata za radionicu se radi nakon što se formira grupa.

Za informacije i prijave za radionicu obratite nam se na:
ZAGREB – mjesto održavanja Centar Prirodno roditeljstvo, Slavonska avenija 3, obavezne prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
SPLIT – mjesto održavanja Rendićeva 6, obavezne prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

odvajanje-vrticProgram Roditeljstvo 0-6

Ključne informacije iz predavanje "Polazak u vrtić” su samo mali dio programa Roditeljstvo 0-6 koji se može upisati nakon ovog uvodnog predavanja kao:

- Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6  (za sve bez obzira na mjesto sanovanja i datum upisa) koji se sastoji od 8 interaktivnih predavanja srijedom kroz godinu dana koja se prate putem live streama sa svoga uređaja i koja su nastavak i proširenje 10 video predavanja iz temeljnog Video programa Roditeljstvo i rani razvoj (počinje 24.10. 2018.)
ili kao
Kompletan program Roditeljstvo 0-6    (koji uz Video + Live stream program Roditeljstvo 0-6 sadrži još i četiri iskustvene radionice (vrijedi za Zagreb, Beograd, Rijeku, Šibenik, Split, Dubrovnik i Ljubljanu i počinje 24.10. 2018.)

Sve informacije i prijave za upis programa:
- za Zagreb javiti se Jeleni na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- za Beograd  javiti se Manji na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- za Split javiti se Mariji na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- za Šibenik javiti se Slavki na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- za Ljubljanu javiti se Rei na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KOMPLETAN PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStreamRadionica

VIDEO + LIVE STREAM PROGRAM

Prirodno_Roditeljstvo_VideoLiveStream

 






Misija centra Prirodno roditeljstvo

U zadnjih desetak godina, integriranjem uvida iz raznih grana znanosti počinje se razvijati spoznaja o krucijalnoj važnosti prvih godina o kojoj smo načuli kroz poznatu sintagmu da su prve godine najvažnije. O tom ranom periodu dolaze nam fascinantne spoznaje iz neuroznanosti, razvojne i kliničke psihologije, dubljih psihoterapeutskih pravaca, koje podržavaju intuitivno, prirodno, povezujuće ili normalno roditeljstvo.

Ove spoznaje nam ukazuju da roditeljstvo nije skup metoda i tehnika tipa kazne, nagrade,pohvale i kritike nego nešto puno dublje i smislenije. Kod uspješnog podizanja djeteta nikada nije riječ o dobrim tehnikama, nego o samom roditelju kao osobi i onome što nosi nesvjesno u sebi te u njegovom ispravnom razumijevanju djetetovih ponašanja i potreba.
Naša misija je kroz medije i naše programe, koji su godinama razvijani integriranjem najnovijih saznanja, premostiti jaz između onoga što se danas spoznalo o ranom razvoju djeteta i onoga što je još uvijek praksa u društvu. 
Saznajte više...