ŠKOLA ASTROLOGIJE sa SENKOM LJUBIĆ

MODUL 1 - TEMELJNE ENERGIJE HOROSKOPA
ŠKOLA POČINJE u petak 5.2.2021.u 18 h., Mašićeva 4, Zagreb.
NASTAVA U ŠKOLI I ONLINE!

NAUČITE UMJETNOST TUMAČENJA HOROSKOPA!

Što možete očekivati:

  • Astrologiju učite na praktičan način, radeći na vlastitom horoskopu!
  • Sustavnih koraci u tumačenju natalne karte.
  • Uz učenje astrologije otkrivate i vlastite mogućnosti razvoja.
  • Kreativan pristup svladavanja osnovih elemenata astrologije.
  • Suvremena, psihološki orijentirana astrologija.
  • Skripta od cca 150 stranica
  • Plaćanje na rate
  • Potvrdu o završenom Modulu I
  • Naučite UMJETNOST tumačenja horoskopa!

Škola je namijenjena podjednako početnicima, kao i svima s predznanjem. Čak i ako imate veliko predznanje i mislite da vam škola nije potrebna, poseban pristup otvoriti će vam novi pogled na astrologiju. Mnogo teorijskog znanja nije dovoljno da biste pronašli onu pravu priču koju simbolizira svaki horoskop. U ovoj školi ćete stvarno naučiti kako protumačiti horoskop, što je važno i ako želite bolje upoznati sebe, a posebno ako želite raditi s klijentima.

Modul 1 ima 45 školskih sati. Predavanja se održavaju tijekom 11 vikenda. Prvo predavanje će se održati 5.2.2021. u 18 h, a u dogovoru s polaznicima će se definirati točan termin održavanja nastave: petkom poslijepodne ili subotom prijepodne. Ove godine zbog posebnih uvjeta možete birati želite li se pridružiti predavanjima uživo, u Mašićevoj 4, ili se na predavanje uključiti ONLINE.

Školu vodi certificirana astrologinja Senka Ljubić, uz to NLP Master i Wingvawe coach. Senka je 2005. godine diplomirala na međunarodnoj školi poznatog američkog astrologa Noela Tyla. Od tada je razvila bogatu praksu u radu s klijentima. Već godinama redovito piše astrološke tekstove za magazin Sensa. Više informacija o školi kao i cijenu tečaja, te mnoštvo astroloških tekstova možete pronaći na www.astropozdravsuncu.com.hr  Senka je aktivni član Udruge astrologa Hrvatske na čijim stranicama možete čitati njen astro blog. Redovito sudjeluje na astrološkim konferencijama, drži predavanja i radionice. U centru Pozdrav suncu kojeg je pokrenula i vodi Senka Ljubić, možete naručiti natalni horoskop, godišnji, usporedni, poslovni, karmički, kao i sve vrste astroloških analiza.

Informacije i prijave na 091 16 19 607, ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Photo by Nastya Dulhiier on Unsplash