SISTEMSKE KONSTELACIJE –RADIONICE I EDUKACIJA

Životno nezadovoljstvo? Narušeni partnerski i obiteljski odnosi? Nedostatak životne energije, depresija, neuspjeh u životu? Nervoza, panika, zabrinutost? Bolest?
Umjesto da se probaju rješiti problema, Konstelacije shvaćaju vaš problem kao poruku koju treba vidjeti i čuti. Glavno saznanje ove metode je da korijeni teško rješivih problema često počivaju u traumama iz prošlih generacija koje rezoniraju kroz obiteljski sistem. Kada pogledamo u njih i kada ih razumijemo, poremećaj je transformiran i ne stvara nam više poteškoće. Tada možete postati slobodno i autentično ljudsko biće sa punim potencijalom za ispunjeno i bogato odnošenje. Kada ne možete naprijed i osjećate da vas nešto opterećuje, Konstelacije otklanjaju teret i otvaraju put kreativnim pozitivnim rješenjima.
Konstelacije nisu orijentirane prema problemu, već prema soluciji. A solucija u konstelacijskom pristupu podrazumijeva nalaženje one pozicije (fizičke i duhovne) koja nam omogućava potpuniji i zdraviji život OVDJE I SADA.


Dobro razrješenje određene konstelacije ne osjeti samo osoba koja radi, nego i svi učesnici radionice. Nerijetko su razrješenja onih osoba koje rade ujedno i razrješenja potrebna i mnogima od onih koji sudjeluju u iscjeliteljskom konstelacijskom krugu radionice. Sudionici konstelacijskih radionica su uvijek nanovo iznenađeni složenošću problema s kojima se ovaj pristup nosi i elegantnom jednostavnošću razrješenja i najsloženijih životnih situacija. Atmosfera konstelacijskih radionica je uvije puna pažnje i poštovanja svih sudionika i njihovih životnih okolnosti.
Svaki sudionik ima mogućnost odabrati nivo svog sudjelovanja i u svakom trenutku snosi punu odgovornost za svoj unutarnji proces tijekom radionice. Sudionici u najvećem broju slučajeva doživljavaju konstelacijske radionice kao vrlo pozitivno i poučno iskustvo, ponekad i kao doživljaj koji im je promjenio život zauvijek.

SLIJEDEĆA RADIONICA SISTEMSKIH KONSTELACIJA - 29.9.2013. NEDJELJA
VRIJEME: 10.00 – 17.30 (18.00) radionica; pauza za ručak u vlastitom aranžmanu otprilike 13.30 - 15.00
LOKACIJA: Nodilova 6, I kat, Zagreb

BUDUĆE RADIONICE:
26.10.2013. Subota 10.00 – 18.00
23.11.2013. Subota 10.00 – 18.00

Prijaviti se možete na tablici dolje. Hvala.

VODITELJI:
ALEMKA i MAX DAUSKARDT
Iskusni voditelji sa više od 15 godina iskustva iz sistemskih konstelacija, školovani kod Berta Hellingera i drugih vodećih svjetskih stručnjaka za konstelacijski rad, članovi Internacionalnog udruženja za sistemske konstelacije sa objavljenim člancima u internacionalnom magazinu za sistemske konstelacije "The Knowing Field" i drugdje.
Više informacija o radionicama sistemskih konstelacija, individualnim konsultacijama, edukaciji, kao i drugim programima možete saznati na web stranici: www.SystemicConnections.com ili upitom na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Prijave obavezne na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili mob 091 1266 545

TEMATSKE VEČERI ČETVRTKOM 19.00 – 21.00 (21.30)
Edukativne večeri sa različitim temama iz oblasti ljudskih odnosa – sistemsko spiritualna perspektiva
SLIJEDEĆA TEMATSKA VEČER: 26.9.2013.

26.9.2013. BOLEST KAO IZRAZ LJUBAVI
„Nezdravi" pokušaj uključivanja isključenog člana porodice: „svojom bolešću ja te pamtim". Ili spriječavanje nekoga da ode: „bolje da odem ja nego ti". Ili kao jedini način da se ostane: „samo ovako mogu ostati". Bolest u konstelacijskom radu. Simptomi kao putokazi. Bolest kao prijatelj.
Preporučena donacija: 50-100 kn
INFO I PRIJAVE NA MAIL Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili telefonom 091 1266 545
Više informacija: www.SystemicConnections.com

EDUKACIJA IZ SISTEMSKIH KONSTELACIJA ZAGREB 2013
MODUL III:
25., 26. & 27.10.2013.
Petak 16.00 - Nedjelja 14.30 - prijave u tijeku

MODUL IV:
22., 23. & 24.11.2013.
Petak 16.00 – Nedjelja 14.30 - prijave u tijeku
Poseban popust za prijave do 15.10.2013.
Sve informacije: www.SystemicConnections.com
detalje ćete naći na linku http://harmonyinhumansystems.page.tl/Edukacija.htm