Grupa za emotivnu podršku "Pokreni se!"

Grupa za emotivnu podršku "Pokreni se!"

Grupa je namijenjena svima koji žele promjenu u životu bez obzira da li se bore s depresijom, bezvoljnošću, nedostatkom motivacije, strahom, tugom, koji su na bilo koji način zapeli u životu, prolaze neku životnu krizu, ne uspijevaju se pokrenuti i ostvariti ciljeve koje žele, nešto ih koči u životu ili jednostavno imaju potrebu pokrenuti se, živjeti puniji, ispunjeniji i smisleniji život i doživljavati više sreće, ljubavi i lijepoga.
Svi povremeno prolazimo razdoblja u kojima bi nam dobro došla podrška da se izvučemo iz stanja koje nas muči ili da napravimo neki korak kojeg se bojimo. Ova grupa je namijenjena da pruži baš tu podršku, da nam da snagu i motivaciju kada trebamo napraviti korak dalje, a sigurnost i zaštitu kada smo ranjivi i slabi.

 

Depresija, strahovi, briga, tuga, nesigurnost, nisko samopouzdanje, osjećaj neuspjeha i brojna druga stanja se često čine nepromjenjivima i ostajemo u njima godinama ne uspijevajući pronaći izlaz. No jedini izbor koji imamo je pokrenuti se i učiniti nešto ili ne pokrenuti se.
Pokrenite se i pokrenut će se i vaš život!

Predviđeno je da rad u grupi bude kontinuirani, što znači da ćete bolje rezultate postići ako dolazite redovno barem dva-tri mjeseca. No imat ćete prilike i doći isprobati da li vam takav rad odgovara pa onda odlučiti da li želite nastaviti.
rad u grupi će biti na nekoliko razina uključujući rad s tijelom, to je neizostavno ako želimo trajno i stabilno riješiti probleme i uspostaviti nove i kvalitetne emotivne i životne obrasce. Većina ljudi koji uključe tjelesnu razinu u svoj osobni razvoj osjete koliki užitak im to s vremenom donese.
Pozivam vas da nam se pridružite, vaše je samo da se poželite pokrenuti!

Mjesto: Centar za integrativni razvoj (CIR), Gundulićeva 19, Zagreb
Vrijeme: ponedjeljkom od 19 15 do 20 45
Voditelj: Kruno Šunjić
Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 095/1980 521