NLP INTRO-BASIC-PRACTITIONER edukacija

Dragi prijatelji,

postoje trenuci odluke u životima svakog od nas, prekretnice kad naše odluke imaju dalekosežne posljedice u željenom ili neželjenom smjeru.

Ova poruka Vam nudi čitav jedan svijet novih mogućnosti: edukacija na koju Vas njime pozivamo nadoknađuje ono što smo trebali još tijekom odrastanja naučiti o tome kako što mudrije i svrsishodnije upotrebljavati svoj um i tijelo, nažalost nitko nas tome nije znao/htio naučiti. Stoga Vas ova poruka dovodi pred jednu značajnu odluku.


Možete odlučiti da ne želite s nama istraživati svoj um i obrasce izvrsnosti, mijenjati ono neželjeno (što možemo mijenjati). To je savršeno u redu ako ste zadovoljni i niste spremni ni zainteresirani predano raditi na ostvarenju svojih potencijala ili to već činite na neke druge načine kojima ste savršeno zadovoljni.

S druge strane možete odlučiti krenuti u avanturu koja će značiti doslovno 'početak ostatka Vašeg ispunjenijeg života' i donijeti Vam neka od najnaprednijih znanja na planetu, rad na ostvarenju jednog ili više za Vas važnih životnih ciljeva, nova prijateljstva i konkretnu podršku, opuštanje, puno zabave i još mnogo toga korisnog što sada možda ne možemo svi zajedno ni naslutiti...

Pozivamo Vas stoga na Joy of Life NLP Intro radionicu da vidite, čujete i osjetite da li je to nešto za Vas.
Ukoliko zaključite da jest - družit ćemo se na zanimljiv i kreativan način barem kroz čitavu 'školsku godinu', raditi na osvješćivanju Vaših potencijala i na ispunjavanju Vaših ciljeva.
Jedan od mojih mentora mudro je običavao reći... 'Štogod misliš da jesi, Ti si uvijek više od toga...'

Vidimo se subotu 8.11.2014. u 9 sati?
Sve detalje NLP INTRO-BASIC-PRACTITIONER edukacije možete pogledati ovdje.

Fiksirali smo Basic level datume koji će ići nedjeljom sljedećim ritmom (one koji žele na Basic molimo da upišu sljedeće datume i uplaniraju ih u svoj raspored):
Studeni 16.11. i 30. 11.
Prosinac 07.12. i 21.12.
Siječanj 18.01. i 01.02.
Veljača 15.02. i 01.03.

Molimo Vas da svoj interes iskažete što prije, rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja, a većinu odgovora možete pronaći na web stranici.
Za Intro, prijavu i uplate je potrebno izvršiti do 05.11., a za Basic level svaki mjesec do prvog termina u mjesecu.

Veselimo se zajedničkom učenju i druženju!

S poštovanjem Vaša trenerica/coach

Helga Juretić, mr.
Centar za poduku Omega,
Kneza Mislava 11, 10 000 Zagreb,
Tel. 098/ 165 96 25,
Web: www.omegacentar.hr