Sufijski ples vrtnje - PLES DUŠE

PLES DUŠE 01.12.2019. u 18 sati
Sufijski ples vrtnje

Radionica nudi prostor gdje sudionici mogu istraživati svoja tijela, svoja ograničenja, strahove i osjećaje pomoću vrtnje. Pod utjecajem centrifugalne sile plesači se suočavanju s uvjetima koji nisu uobičajeni niti svakodnevni u nekoliko aspekata. Razvijaju se nove, nepoznate percepcije tijela i prostora i tako se mijenja svijest. Vrtnja dozvoljava sudionicima da se oslobode tjelesnih i mentalnih ograničenja i otpuste svoju svakodnevnu energiju. Tada prepoznajete i otkrivate pravo ’Ja’. Razumijevanje i primjenjivanje svih senzacija vodi k jačem tijelu, oštrijem umu i intuitivnom duhu.

Vrtnja se izvodi kroz posebne tehnike kojima ćemo vas poučiti koje može primjeniti svatko tko je spreman sagledati svoj život kroz novu prizmu.

Riječ voditeljice radionice:

Dragi svi,
Ja sam Iva i imala sam nevjerojatno iskustvo na svojoj prvoj Dervish in Progress radionici prije 3 godine. Bilo je vrlo moćno i potaknulo me na životne promjene. Obožavam oslobađanje i svijest kojoj me vodi ova tehnika.
Za mene je došlo prirodno da nastavim s DIPTEP voditeljskim programom kojeg vodi Ziya Azazi gdje obogaćujem svoje iskustvo tako da mogu poučavati dalje na jednostavan, ali dubok način.

Dolazim iz Bugarske sa radnim iskustvom u inžinjeringu i uvijek su me zanimali drugačiji pristupi radu s tijelom i obogaćivanjem uma što pružaju ples, joga, psihologija...
U Dervish in Progres konceptu pronašla sam to objedinjeno.
Stojim u svojoj energiji i želim podjeliti s vama ovaj izvor ljubavi, slobode i pozitive. Mi možemo biti umjetnici svojih života.
Radujem se što ću vas ugostiti na svojoj radionici u Zagrebu.

Pogledajte video na https://vimeo.com/305462806

Što je potrebno učiniti prije i tijekom radionice?

Radionica vrtnje ne zahtjeva prijašnje iskustvo. Pogodna je za bilo koga tko se želi otvoriti novim mogućnostima u svakodnevnom životu i ostaviti iza sebe stare obrasce ponašanja. Radionica je pogodna za plesače koji žele dobiti novu i drugačiju percepciju svojih tijela i zadobiti svijest svojih pokreta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PRAKTIKALIJE:
Radionica vrtnje ne zahtjeva prethodno iskustvo. Izbjegavajte obilne obroke 2-3 sata prije radionice. Koristite ugodnu slojevitu odjeću, cipele za ples ili čarape koje se ne kližu. Ponesite prostirku i dekicu za "slijetanje". (nije obavezno)

GDJE?
Hrvatsko-češko društvo, dvorana na 1. katu
Šubićeva ul. 20, 10000, Zagreb, Croatia
http://www.hcdzg.hr/

ZA PRIJAVU I INFORMACIJE:
plavetna@gmail.com, phone +385 98 360 585 Maja

PARTICIPACIJA:
Za rane prijave do 24.11. 200 kn
Nakon toga 240 kn
Rezervirano je mjesto tek uplatom pologa od 100kn, detalji na mail

Maja

 

♦