FREESTYLE PLESNA GRUPA - četvrtkom

Dragi plesoljupci,
u studenom nas očekuju još dva plesna susreta, četvrtak 20. i 27.11. kao i inače u 20h i to na temu Ženske energije i što sve ona predstavlja. :)

Istraživat ćemo razne sfere toga što nas čini ženama, kako se odnosimo prema svom ženskom aspektu i do koje mjere ga možemo slobodno izraziti. Tema je izrazito bogata i zanimljiva za plesno propitivanje pa možete očekivati prave plesne poslastice.


U prosincu ćemo imati još jedan sat - u četvrtak 04.12., a ostatak mjeseca se predajemo blagdanskim pripremama van plesnog podija.  Tema će i tada biti prigodna - ususret praznikovanju (preskačemo Last Christmas, bez brige). :)
Nakon blagdanske pauze nastavljamo u siječnju s novim radionicama i novim temama u... naravno novoj godini. :)

Više informacija o plesnoj grupi kao i dojmove polaznika možete naći ovdje: http://ivanastulic.wix.com/putnovevrijednosti#!plesna-grupa/c1hgt (Firefox, Chrome, Internet Explorer 9 ili više).

Dojmove dvije polaznice dijelim s vama i ovom prilikom:
"Ja nisam od pretjeranih riječi ali moj osmijeh i dječije oduševljenje dok traje tvoja plesna radionica sve govore. Od srca sam ti zahvalna na ovome što radiš. Počela sam spoznavati i drugu dimenziju plesa koja mi do sada nije bila poznata osim što me bezuvjetno i uvijek dizala do nebeskih visina. Hvala što tako kreativno, nježno a opet snažno plešeš sa nama i slažeš božanske kompilacije."
"Draga Ivana, svim ženama koje su, u prečesto gruboj kolotečini života, zaboravile što je radost i što ih istinski veseli, preporučila bi tvoju radionicu. Ples je veselje, budi potisnutu energiju i osjećaje i vraća nam osmijeh na lice. Svi su sinoć imali prekrasan osmijeh! I ja među njima bila sam sretna, i ponosna što sam se uspjela opustiti i barem malo osloboditi nataloženih granica. Hvala ti!"

Mjesto održavanja: Apolon centar, Derenčinova 1/ 4. kat

Prijave možete poslati na mail ili javiti se na mobitel 091 4501 328. Cijena je 60kn po dolasku.
Vidimo se u plesnom zanosu! :) Pozovite i druge koji se žele isplesati i otkačiti s nama!
Veseli plesni pozdrav,
Ivana Štulić

PREDBILJEŽBE
Apolon Centar
za zdrave stilove života
Derenčinova 1/ IV.kat  10 000 Zagreb, HR

095 816 88 18,
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.apoloncentar.hr
www.facebook.com/ApolonCentarZagreb

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: