Iscijelite svoje unutarnje dijete

Vaše unutarnje dijete treba iscjeljivanje osobito ako:
- imate osjećaj da vas drugi često kritiziraju ili zanemaruju,
- ako se često osjećate povrijeđeno, žalosno ili razočarano
- ako se osjećate izolirano ili usamljeno,
- ako imate osjećaj da vas drugi ne razumiju i ne pružaju vam podršku koju trebate i očekujete.


Unutarnje dijete je onaj dio nas u kojem je smještena naša blokirana emocionalna energija. Bol i povrijeđenost unutarnjeg djeteta u odraslom životu osobe manifestiraju se kao repetitivni obrasci ponašanja, problemi u vezama i odnosima s drugim ljudima, nesposobnost da preuzmemo odgovornost za sebe, određene nesposobnosti da ispravno funkcioniramo, nezrelost, cijeli niz negativnih uvjerenja i slabosti kao što su osjetljivost, povredljivost, svadljivost, ljutnja ili iritacija na druge, osjećaj da smo žrtva i slabe granice u odnosu na druge ljude.

U našim životima mogu biti prisutni strah, tuga, sram, krivnja i mnoge druge sirove emocije s kojima se borimo i koje su uzrok mnogih negativnih uvjerenja u našem životu. Sva ta iskustva iz prošlosti diktiraju kako danas reagiramo na život i ograničavaju nas da živimo život u punini, oslobođeni negativnih emocija.

Svrha rada na unutarnjem djetetu je da iscijelimo iskustva iz prošlosti kroz razumijevanje i priznavanje da više nismo to dijete, te kroz davanje našem unutarnjeg djetetu onoga što mu je trebalo, a što nije dobilo.

Na ovoj iskustvenoj radionici, kroz niz vježbi, proći ćemo kroz sljedeće procese:

- Negativne emocije i kako ih transformirati
- Upoznavanje s unutarnjim djetetom i pokretanje dijaloga s njime
- Iscjeljivanje rana unutarnjeg djeteta iz prošlosti
- Prepoznavanje i rad s dijelovima podosobnosti koji predstavljaju izgubljeno unutarnje dijete unutar nas, zaglavljeno u prošlosti
- Razvijanje idealnih unutarnjih roditelja kao podržavajuće sile u životu, te transformiranje roditeljskog utjecaja i odnosa


Na radionici dobivate i BESPLATNI CD s meditacijom na iscjeljivanje unutarnjeg djeteta, te naučeno možete vježbati kod kuće.

Datum održavanja: 05.03.2015. od 18:30 - 22 h, Centar Sretan Dan, Zvonimirova 20
Cijena (uključuje i CD): 200,00 kn
Prijave za radinicu na tel.: 098 649 628 ili email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.transformativa.hr
www.facebook.com/Transformativa

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: