MEDITACIJA SINKROGALAKTIČKE YOGE

Mayanski kalendar 
29.5.2015. od 18 – 20h, Horvaćanska 39, Zagreb Dragi planetarni kinovi!

Pozivam Vas na meditaciju Sinkrogalaktičke yoge 29.5.2015., od 18 do 20 sati, na kin Žutog Samopostojećeg Ratnika. U meditaciji ćemo se povezati sa 9. i 11. dimenzijom vremena, aktivirati sedmu mentalnu sferu, koja integrira lijevu i desnu hemisferu mozga.

Također ćemo meditirati globalno sinkroniziranu meditaciju Mosta Duge. MEDITACIJA MOSTA DUGE povezuje Dugin most planete Zemlje i naše tijelo Duge - tijelo Sjaja koje je u 5 dimenziji.

Sa kinom Žutim Samopostojećim Ratnikom završava Spektralna Luna Oslobađanja. Na ovaj kin se događa jedan važan sinkronicitet. 28 dan je u luni i također 288 dan ciklusa kojeg pratimo do 812 dana Solarne Svijesti. Broj 288 je ključni broj cirkumpolarnog Mosta Duge – a također na kin Žutog Samopostojećeg Ratnika je i globalno sinkornizirana meditacija Mosta Duge. Svaki puta na dan završetka lune meditiramo meditaciju Mosta Duge za mir, harmoniju i jedinstvo Života na planeti Zemlji.


http://lawoftime.org/rainbow-bridge/rainbow-bridge-meditation-full.html

Meditacijom sinkrogalaktičke yoge aktiviramo sedmu mentalnu sferu pomoću koje se povezujemo s novom kozmičkom stvarnosti. Aktivirajući mentalne sfere i meditirajući o šest (+1) mentalnih sfera učimo o prirodi uma u odnosu na interaktivna telepatska polja Univerzuma.
Na dan meditacije imamo podršku samopostojećeg tona koji definira formu i daje nam fokus.. Samopostoeći ton simbolizira cjelokupni svemir, kozmički cvijet, čovjeka kao sveukupnost. Samopostojeći ton je ton 4: 4 osnovne sile, 4 sveta pravca, 4 elementa, 4 rase kozmičkog porijekla, 4 solarna doba, 4 galaktička doba, 4 čakre ličnosti. 4 kao mjera svih materijalnih struktura, uvijek je u vezi sa spiritualnim trojstvom.
Kroz pečat Žutog Ratnika se povezujemo sa kozmičkom svjesnosti. Žuti Ratnik utjelovljuje mistični dar povjerenja u direktno vodstvo. Pečat Žutog Ratnika unutar sebe ima tri stupa koja predstavljaju zvjezdana vrata, točke ulaska između dimenzija. Zvjezdana vrata kao što su Sirijus, Plejade su dva takva međuzvjezdana prolaza. Žuti Ratnik je čuvar mudrosti zvjezdanih vrata. Povezujući se u meditaciji s energijom Žutog Ratnika osvještavamo kako koristi ova zvjezdana vrata.
Također ovi stupovi predstavljaju 3 različite staze prema kozmičkoj svjesnosti. Stup na lijevoj strani je staza uma, intelektualni rast znanja. Stup na desnoj strani je staza srca, slavljenja, osjetilnih čula, strasti i prirode. Centralni stup je "srednji put", zlatna staza koja ujedinjuje srce i um kroz božansku devociju i služenje. Ovaj zlatni stup pali plamen u srcu i otkriva kozmičko znanje. Ovaj centralni stup ili staza zove se chutz, ili strijela koja nas vodi direktno prema ponovnom ujedinjenju sa kozmičkom svjesnošću. Luk je duga, koja predstavlja obećanje Duha da će naša strijela u svom kretanju ka kući, uvijek biti održavana kroz naše povjerenje.
Na dan meditacije je aktivirana ANAHATA čakra – srčana čakra. Čakra srca sadrži sve impulse urođenog bića ili suštinske prirode. U ovom centru se stvara ulaz i u fizičko i u mentalno tijelo. Srce je kao ogledalo: ako je ulaz konfuzan i izobličen, takva je i reakcija. Da bi se aktivirala suština srca, tijelo i um moraju biti pročišćeni. Centar srca uravnotežuje mušku i žensku energiju (jin i jang) putem njegovanja višeg emocionalnog tijela i čiste bezuvjetne ljubavi.
Povežimo se zajedno u meditaciji, postanimo dio velikog telepatskog vala ljubavi i mira u podizanju frekvencije i buđenju svijesti!

Ay Yum, Hunab Ku, Evam Maya E Ma Ho! (O Hunab Ku, Jedini davatelj mjere i pokreta, neka bude harmonija između uma i prirode! )
(Ay Yum, Hunab Ku, Evam Maya E Ma Ho! je kombinacija mayanskog i tibetanskog jezika).
Meditaciju vodi: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo, članica Fundacije Zakona Vremena, Pokreta za mir i promjenu kalendara na 13 luna 28 dana.
Za meditaciju obavezne prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Voditeljica: Vesna Šantak, Bijelo Galaktičko Ogledalo
Organizator: Udruga "trenutak.39", Horvaćanska 39, Zagreb
Vrijeme održavanja: Petak, 29.5.2015. 18-20h
Mjesto održavanja: "trenutak.39", Horvaćanska 39
Cijena radionice: 80 kn. Za nezaposlene, studente i umirovljenike cijena 40 kn
OBAVEZNE PRIJAVE NA E MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.