Zašto biste se odlučili za programe Novi Život Nova Ja?

POČINJU PROGRAMI BAŠ ZA VAS
Zašto biste se odlučili za programe Novi Život Nova Ja?
Za ovu školu?

Zato što je osmišljena prateći specifične potrebe žene i njenog senzibiliteta. Nudi dovoljno znanja, vodi vas u novo iskustvo, po potrebi se prilagođavamo "u hodu", povezujete se sa sobom i novim prijateljicama kroz razne aktivnosti i sve to donosi unutarnji mir, dobar osjećaj, novu perspektivu. 

Ponuđeni su programi različitih intenziteta i "dubina" - skoro svatko se može naći u barem jednom od njih. Odnos cijene i ponuđenog je povoljan. Podržavane ste i viđene.
Sama riječ ŠKOLA djeluje obvezujuće, ali nije tako :) . Svaki program, bilo kontinuiran ili povremeni možete pohađati u malim zalogajima, s tim da neki kontinuirani programi imaju neke programske zahtjeve, a ostale možete koristiti kako vam odgovara.
Zašto se naziva školom? Zato što je sadržaj programa smisleno posložen, jedan korak je priprema za drugi, lagano klizite kroz slojeve i nadograđujete iskustva, uvide, znanja. Budući da sam između ostalog, radila i školovana i kao učiteljica, iskoristila sam to svoje iskustvo i znanje da izgradim uređen sustav. No vi možete koristiti isječke koji su vam zanimljivi.
Nema klupa, dosta vremena provodimo aktivno, a ostatak mekano ušuškane na strunjačama i jastucima :)
Kaže mi prijateljica nakon prezentacije: "Pa to je prava škola! Mislila sam da samo vodiš grupu podrške nakon prekida."
Da, škola je prava :) - mala, ali raste na krilima entuzijazma, topline srca i primjerenog profesionalnog odmaka. Kad nakon prve godine dobijem više sličnih poruka: "Napravila si dobar posao, ja sam sretna žena" - znam da sam na pravom putu. To naravno, nisam napravila samo ja, bez vaše jasne namjere da se izvučete iz neželjenog stanja i bez činjenja, nikakvih rezultata ne bi bilo. Treba samo početi i osjetiti životni tijek: dva koraka naprijed, jedan (izgleda kao) natrag pa opet naprijed i tako to :) - čeka nas još mnogo posla, ali ima smisla kad se rezultati vide.
Veselim se svemu što je pred nama! U Zagrebu radimo u centru grada.
Nova lokacija na kojoj radimo od rujna je ugodan i lijep prostor teatra Rugantino, u Tomašićevoj 4, blizu Martićeve.

 

Programi:    

  • Osobni razvoj - prva godina (2,5 sata 1 x tjedno) - od 24.09.
    Iz tjedna u tjedan jačate svoju unutarnju strukturu i lakše se nosite s dnevnim izazovima, nalazite sebe ili se vraćate sebi. Također se bavimo odnosom s majkom i svojom ženstvenošću. Za početnice koje se žele baviti svojom psihodinamikom, imati podršku iz tjedna u tjedan. Četvrtkom od 19 do 21.30 Više
  • Osobni razvoj - druga godina (cca 1 x mjesečno 1-dnevni intenziv od 03.10.)
    za iskusnije koje već duže vrijeme rade na sebi i koje se žele baviti svojom psihodinamikom. Bavit ćemo se karakternim strategijama obrane i odnosom s ocem i muškarcima. Radimo jednodnevnim intenzivima otprilike jednom mjesečno. Više
  • Nakon prekida - dogovaramo program "po mjeri", ono što vam sada treba

Program  slažemo po mjeri, jer svatko ima drugačije potrebe. Kome je namijenjen ovaj program?

  • ženama koje su nedavno rastavljene ili razvedene
  • ženama koje se oporavljaju od raskida veze
  • muškarcima koji su nedavno rastavljeni ili razvedeni
  • muškarcima koji se oporavljaju od raskida veze
  • To je vrijeme kad smo slomljeni, a trebali bismo upravljati svojim životima i donositi velike odluke. Stoga je bitno imati kontinuiranu podršku. 

bavimo se tijelom na razne načine. Pokretom, plesom, vježbama, masažama, meditacijama, prehranom, kupkama, aromaterapijom, uglavnom preventivom. Povezujemo se s njim, slušamo ga, čujemo, pratimo i njegujemo. Izlazimo iz glave gdje provodimo većinu vremena. Učit ćemo i prakticirati život u skladu s ritmovima prirode. Sve što ćemo raditi je i moje iskustvo i moja praksa, znači metode koje funkcioniraju, koje su provjerene. Program je samostalan i nema program psihodinamike. Ipak, prati programe osobnog razvoja pa je odlična dopuna prvoj i drugoj godini. Počinjemo sa životom u kasnoj jeseni.  

JESEN U TIJELU - TIJELO U JESENI
prvi ciklus mog omiljenog programa "U tijelu"

Kako se živi u kasnu jesen? Kako pripremiti tijelo i duh za hladnije dane, kad stegne? Kojom hranom i vježbama podržati prilagodbu tijela na jesensku energiju, kako se uskladiti s tim? Trenutno smo u toploj, rumenoj mekoj energiji kasnog ljeta i rane plodne jeseni, no to će ubrzo proći. Koji su darovi kasne jeseni? Kako to iskoristiti za sebe? - time ćemo se baviti prvih mjesec dana (tri susreta) radionice "U tijelu". Pokrenuti tijelo, naučiti osluškivati ga, vježbati tako da pokrenemo ustajalu energiju, da budemo protočni i da ojačamo one dijelove koji su posebno osjetljivi u ovo doba godine, a to su pluća i debelo crijevo. Prehranom, vježbanjem, novim navikama pa čak i plesom :)  Više o programu

  • Upoznaj ženu - što ona hoće? - 1 x mjesečno 2.5 sata – Program za muškarce - Upoznati kako se formira žena, koje su tipične povrede koje formiraju žene kroz obrane, kako djevojčice  odrastaju u obitelji i što donose u vezu i kako se to sudara s povredama, uvjerenjima i projekcijama dječaka i muškarca. Tim razumijevanjem ostvarit ćete ispunjeniji odnos sa svojim partnericama. Više
  • 4-dnevna radionica u Svetom Martinu - 07-10.10.

Jesen je pravo vrijeme za zaranjanje u tijelo i opuštanje u toplicama. Ovo će biti hedonistički vikend u kojem ćemo osim u užitak, uroniti i u unutarnji svijet.
Čekaju nas mirisi jesenskih šuma, labirinti s pitanjima i odgovorima, pokret, ples, mekoća :)   Više

PULA - Krećemo s novom serijom uzbudljivih radionica koje donose olakšanje, jasnoću, lakoću. Kaže gospođa s kojom već radim: "Sigurna sam da ima ljudi koji te trebaju baš sada. Želim im reći da je ta stvar tako fenomenalna ".
Mada imamo i predavanja u kojima učimo razumijeti sebe i druge, najviše se bavimo tijelom, nema analiziranja, mlinčića u glavi, van iz toga, van iz toga ... taj kotačić ne donosi ništa osim stresa. Mi idemo u mir, povezani sa sobom i svojom istinom. Idemo :)
Dragi moji Puležani, Istrijani i svi ostali koji se žele pridružiti, u Puli se skupila ekipica koja veselo, ozbiljno i duboko radi na svojim promjenama i tražili su VIŠE od dosadašnjih jednodnevnih radionica.
Eto, za one koji hoće više, dublje, baš uranjaju u sebe, ali se isto tako smiju, zabavljaju i vesele, novi ciklus od 6 vikend radionica. Više

  • Split - radionice “Imati sebe”  - Drage Splićanke, Dalmatinke, i sve ostale koje želite ponekad subotom istražiti sebe, upoznati druge sjajne žene koje nose svoj život i žele LAKOĆU BIVANJA, pridružite nam se.
    U prošloj smo godini odradili dio programa prve godine zagrebačke škole. Daljnji program ću sastaviti prema grupi. Bez obzira na to jeste li do sada radile na sebi, sa mnom ili same ili s drugima, a zanima vas ovaj rad, javite se. Više


nadja-slika-2Voditeljica programa
Ja sam Nadja Skazlić, terapeutkinja tjelesno orijentirane integrativne terapije.
Nakon 18 godina završenog braka i mnogo raznolikog životnog iskustva, sada živim taj život POSLIJE. Uporna u stvaranju Nove Ja, živim život kakvog sam oduvijek željela. Imam sebe, okružena sam sjajnim ljudima. Godinama sam radila kao učiteljica, već dvadesetpet godina sam poduzetnica.  Završila sam četverogodišnji studij u Centru za integrativni razvoj (CIR), školujem se za voditeljicu konstelacija. Vodim razne programe osobnog razvoja (školu, vikende, ljetovanja, radionice u prirodi, konstelacije, radionice, individualna i grupna povlačenja).
Pored znanja koje je nužno, vrlo je važno iskustvo kojeg sam stekla u stvaranju Nove Ja. Ponekad nije lako, ponekad je put dulji nego što bismo željele, ali vrijedi svakog koraka.

KONTAKT:
Nadja Skazlić
095 199 35 32
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.nadja.hr