RainDrop Tehnika

Raindrop tehnika je nježna metoda masaže kapanjem čistih eteričnih ulja na kralježnicu. Nastala je na osnovi tradicije Lakota Indijanaca koji su orlovim perom nanosili biljne ekstrakte, iscjeljivali i podizali energiju tijela i duše. Amerikanac Donald Gary Young postavio je temelje ove tehnike prilagođene zapadnjačkim potrebama i načinu djelovanja pod nazivom – Raindrop tehnika ili tehnika kišnih kapi. Raindrop tehnika je moćna, nenasilna tehnika masaže koja se u svijetu primjenjuje već desetljećima, a doživjela internacionalni uspjeh u tretmanima  skolioze, kifoze i išijasa.

Ono što donosi zapanjujuće rezultate  je nježno djelovanje eteričnih ulja , pa nije ni čudo što ovu tehniku neki zovu: «kiropraktičar iz bočice». Raindrop tehnika bazira se na teoriji da su mnogi tipovi skolioze i ostalih deformacija kralježnice uzrokovani virusom ili bakterijom nastanjenih uzduž leđne moždine. Kako eterična ulja imaju protuupalno, antivirusno i atibakterijsko djelovanje, apliciranjem čistih eteričnih ulja pomažemo organizmu da pokrene vlastiti proces detoksikacije, ujedno eterična ulja donose kisik u stanice pa time pomažu tijelu u procesu oporavka.

Radionica je namijenjena polaznicima koji su savladali osnovne tehnike masaže, terapeutima, fizioterapeutima.

Tijekom radionice steći ćete i sljedeća znanja i vještine:

  • etika i komunikacija s klijentom
  • kako pripremiti prostor za masažu
  • kako pripremiti sebe i klijenta za provedbu masaže
  • kako samostalno, sigurno i učinkovito obavljati svaki pokret i raindrop tehniku u cijelosti
  • biljna i eterična ulja koja se koriste u masaži
  • praktična primjena masaže
  • indikacije i kontraindikacije za raindrop tehniku

Svaki polaznik po završetku radionice dobiva skriptu sa uputama (popis eteričnih ulja, opis postupka)

TERMIN ODRŽAVANJA

Termin: srijeda 14.4.2021. s početkom u 17:30 sati. - Adresa Nova cesta 4, Zagreb - Prijave se primaju do 12.4.2021.

Cijena radionice iznosi 500 kn (pdv je uračunat u cijenu). Za više informacija i prijave slobodno nam se obratite putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

VODITELJICA RADIONICE: Vesna Genc, fitoaromaterapeut

 ♦