Mandala - motiv koji inspirira i budi ono nešto u nama

Na temelju zaljubljenosti sudionica radionica u Mandale te na temelju vlastite inspiriranosti mandalama ova radionica donosi;
Vašu malu mandala bilježnicu i gel olovke, markere, flomiče te mnoštvo različitih mandala, crtanje i vježbanje motiva, inspiraciju i različite oblike koje mandale nude.

Osjetite ćete kako je to kad mandala iz centra samo raste i širi se, kao i Vaše veselje!

mandala 1SADRŽAJ RADIONICE:
• opuštanje i vođena meditacija radi bolje koncentracije
• ukratko o mandalama
• vježbanje pojedinih elemenata mandale (oblici i isprobavanje različitih olovaka, markera, flomastera, gel penova i slično)
• crtanje osnove šestarom ili šablonom (dio koji se kasnije briše), 3 različite osnove
• ucrtavanje motiva prateči ucrtane osnove
• poticajni razgovori kao i uvijek

Detalje rasprave, fotografije primjera i prijedloge, možete pratiti i pod eventom na Facebooku; link ili pogledati na webu http://omnesartes.net/radionice/crtanje-mandala-detalji/.

mandala 3Šestar nije neophodan jer imamo ga i nije potreban za sve, al bit će brže ako ponesete svoj.

Radionica se odvija 20.4. od 18-19:30h

Cijena radionice je 99,00 kn, moguće platiti na licu mjesta ili ranije uplatom na račun.

Prijave molim na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili 091 554 2020.

Ukoliko Vam ne odgovara datum, javite se molim, bit će ih još. Hvala na interesu. Veselim se susretu!

 

suzana antonicRadionicu vodi
Radionicu vodi Suzana Antonić, dipl. soc. radnica s velikim iskustvom u vođenju radionica, kreativnom stvaralaštvu u kombinaciji s kognitivnim tehnikama. Svoj profesionalni rad usmjerila je na poticanje kreativnosti i osobnog rasta. Do danas je savladala mnogobrojne kreativne i hobističke tehnike te ih u radu kombinira s poznavanjem socio-psiholoških vještina i metoda te kognitivnih vježbi. Suosnivačica je Omnes Artes d.o.o.-a, putem kojeg vodi kreativne radionice i druge projekte. Trenutno su joj najveći interes spoznajno kreativne radionice; podrazumijevaju kombinaciju kognitivnih, socio pedagoških i kreativnih metoda kojima sudionici radionica bez otpora dolaze do spoznaja o vlastitom načinu razmišljanja, barijerama koje ih koče te uvode nove obrasce razmišljanja. Posebice joj je veliko zadovoljstvo, ljudima koji nisu primili kist il napravili nešto kreativno još od djetinjstva, omogućiti da se odvaže i ponovno osjete zadovoljstvo i radost koje kreativno izražavanje donosi.