ŽIVJETI SRETNO SEBE – U HARMONIJI SVOJE OBITELJI

Dobrodošli, na put kojim ćemo vas ispratiti do harmonije odnosa i ljubavi u obitelji!

Međunarodni ljetni kamp s intenzivnim radionicama Sistemskih konstelacija 2017
U Crikvenici od 30. lipnja – 7. srpnja 2017

Sanjate li o odmoru, koji će vam pružiti priliku nevjerojatnog iskustva spoja lijepog, zabavnog i duboko korisnog?
Uz more, na prekrasnoj mediteranskoj obali, u dobrom društvu, darujte si poklon vrijedan života: da živite sebe i primite iskustvo za svoj rast i sretno življenje.

ŽIVJETI SRETNO SEBE – U HARMONIJI SVOJE OBITELJI:
♦ umjetnost sretnog življenja i lakoće bivanja
♦ Njega i predavanje procvatu životne radosti i sreće

Bit ćete tjedan dana uključeni u razne vrste radionica sistemskih konstelacija kao učesnik, klijent, moderator ili predstavnik. Imati ćete prilike postaviti i raditi svoju temu, pitanje, situaciju, želje i cilj. Doživjeti ćete posebna iskustva, spoznaju i svijest o sebi iz dubina svoje duše, svoje mjesto u obitelji i zajednici, u polju sistemske energije i duhovne svijesti, koja služi i vodi osobnom razvoju, životnoj sreći i uspjehu.

U zagrljaju obiteljske harmonije

Intenzivan rad na sebi duboko dira svakoga. Mnogim će polaznicima otvoriti nove puteve u mišljenju i djelovanju, puteve u nove uzorke zdravog i sretnog življenja. Mijenjati će naš pogled na dobro i zlo, na krive i nedužne, svijest o vlastitim granicama i ograničenjima. Novi uvidi će otvoriti prostore za drugačije življenje, građeno na prihvaćanju sebe, drugih i svijeta, na poštovanju, ljubavi i preuzimanju odgovornosti za vlastite izbore.

Uz iskusno vodstvo
Radionice sistemskih konstelacija će vodili Vedran Kraljeta (Hrvatska, SiKon mreža), Nataša Čebulj (Slovenija, Institut za sistemske postavitve) i Steffen Andreas Rostock Svendsen (Norveška, Konstellasjoner Kreativitet & Nærvær) iskusni konstelatori i treneri sistemskih konstelacija, dugogodišnji članovi organizacije začetnika sistemskih konstelacija Berta i Sophie Hellinger - "Hellinger Sciencia."

 

vedran1 Vedran Kraljeta - Hrvatska
je prvi stručni voditelj sistemskih konstelacija (constellator«) u Hrvatskoj i tu metodu širi putem radionica, javnih predavanja, stručnih napisa i treninga/edukacije i supervizije za nove naraštaje konstelatora za obiteljske i poslovne sisteme u zemlji i inozemstvu. Jedini je registrirani konstelator i član "Hellinger Sciencie"u Hrvatskoj, suosnivač i predsjednik Sikon mreže, sistemski konzultant i coach.
nataša Nataša Čebulj - Slovenija
sistemska obiteljskaterapeutkinja po metodi Berta Hellingera, trener za konstelatore obiteljskih i organizacijskih sistemskih konstelacija. Ima više od 25 godina radnog iskustva. Djeluje i kao NLP i sistemski coach, savjetovateljica i voditeljica treninga u področju razvoja zaposlenika, vođenja, komunikacije i osebnog rasta. Direktorica je Instituta za sistemske konstelacije u Sloveniji.
steffen Steffen A. Rostock Svendsen - Norveška
klinični je psiholog i art terapeut iz Tromsø, učenik je Berta Hellingera, vodi radionice art terapije i obiteljskih konstelacija u Norveškoj, Austriji, Grčikoj, Palestini i SAD-u. Sudjelovao je kao trener u edukaciji konstelatora za obiteljske konstelacije koji je vodio Vedran Kraljeta.

 

Kotizacija za sudjelovanje, smeštaj i boravak

Termin: od 30. 06. - 05.07. 2017.

Mjesto: Hostel Stoimena, Crikvenica

Kotizacija
- 250 EUR po osobi za cijeli tjedan ("rana prijava"), ako su prijava i uplata učinjene do 30.04.2017.
- za 2 ili više članova iz iste obitelji odobravamo popust, pa cijena po članu obitelji iznosi 200,00 €, uz prijavu i uplatu izvršenu do 30.04. 2017.
- 300 EUR po osobi za cijeli tjedan ("redovna prijava"), kad su prijava i uplata učinjene do 15.06.2017.
- za 2 ili više članova iz iste obitelji odobravamo popust, pa cijena po članu obitelji iznosi 250,00 €, uz prijavu i uplatu izvršenu do 15.06. 2017.
- 200 EUR - 3 dana (od 30. 06. u 10 h, do 03.07. 2017 u 13.30 h; uz prijavu i uplatu do 15.06.2017.).
- 200 EUR - 3 dana (od 04.07., u 9 h, do 07.07. 2017 u 13.00 h; uz prijavu i uplatu do 15.06.2017.).
Napomena:
Polaznici iz Hrvatske plaćaju kotizaciju u kunama, po prodajnom tečaju PBZ za devize, na dan uplate.

Prijave i dodatne informacije

Smještaj i boravak:
Intenzivna radionica će se održati u Hostelu Stoimena u Crikvenici, na Hrvatskom Kvarneru.
Smještaj i boravak organiziramo uz posebno povoljne uvjete:
- Cijena punog pansiona (u 2 ili 3 krevetnim sobama) po osobi i danu iznosi 28,00 EUR.
- Cijena punog pansiona (u 2 ili 3 krevetnim sobama) po osobi za cijeli tjedan iznosi 196,00 EUR.

POSEBNO!
Za prijave do 30. 4. 2017, cijena za cijeli tjedni paket (kotizacija + puni pansion) iznosi:
446,00 EUR !!!

PRIJAVE: Po Vašoj prijavi ili upitu na e-mail primit ćete registracijski prijavni obrazac s podacima za uplatu i program ljetnog kampa.

- SLOVENIJA:
GSM: 00386 41 975 008
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.sistemske-postavitve.com

- HRVATSKA:
GSM: 00385 97 7590 570
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.konstelacije.com

SLUŽBENI JEZIK RADIONICA:
engleski + hrvatski + slovenski

O metodi
Metoda „Obiteljske konstelacije" je metoda utemeljena na činjenici, da smo uspješni samo ako smo u skladnim odnosima i dogovoru sa svojim obiteljskim sustavom. Njena je svrha da pomogne otkriti rješenja u vezi s problematičnim i nezdravim odnosima u obitelji. Ona nam pomaže, da dođemo u kontakt s ljubavlju koja nas čini istinski zdravima i otvara put miru, bliskosti, uspjehu i snazi. Tada smo u stanju, na drugi način prihvatiti sebe i članove svoje obitelji, ali i ljude i svijet izvan nje. Uvidi iz radova na vlastitom obiteljskom sustavu nam daju novu vitalnost, otvaraju nas punoći vlastitog života. Metoda koristi fenomenološki pristup, a razvio ju je psihoterapeut, filozof i karizmatik, Bert Hellinger ( www.hellinger.com ). Iako nova, brzo se širi i danas je rasprostranjena u više od 60 zemalja u svijetu, te se koristi u rješavanju osobnih, obiteljskih i poslovnih pitanja.

ljetni kamp konstelacije