RADIONICE OSOBNOG RASTA | 2017

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,obiljem i svime onime što nas ispunjava.

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

28.10. - BALANSIRANJE ŽENSKIH I MUŠKIH ENERGIJA
Koje su to božanske ženske ili muške energije onakve kakve bismo mogli imati u izvornom obliku? Što se događa kada su te energije u disbalansu, a kako bi to izgledalo da su u ravnoteži? Mnogi ljudi funkcioniraju iz negativnih ženskih ili negativnih muških energija. Na primjer, osjećate da ste slabi, neodlučni, popustljivi, niste u stanju primati ili davati ili poduzimati akciju onda kada to želite.

Ostvarivanje ciljeva može biti teško, jer vaše ženske kreativne energije ne podupire vaš muški, aktivni dio. Ako preaviše funkcionirate iz muških energija, možda ste previše orijentirani na poduzimanje akcije, a ne brinete se dovoljno za sebe i svoju nutrinu. Saznajte koji omjer m/ž energija imate, te energetskim radom na ovoj radionici uspostavite ravnotežu.

18.11 – OTVARANJE SRCA
Kako otvoriti srce i živjeti punim plućima? Svi u srcu nosimo mnoge povrede, bol ili negativne emocije kao što su tuga, ljutnja, povrijeđenost, zamjeranje i slično. Na ovoj radionici, radit ćemo na energetskom čišćenju srca kako bismo se mogli otvoriti primanju svega onoga što želimo u svojem životu. Čistit ćemo emocije zaglavljene u srcu kako biste mogli osjetiti više mira, ljubavi i radosti u životu.

25.11. STVARANJE OBILJA
Na ovoj radionici, uz malo magije i energetskih tehnika, aktivirat ćemo vaše obilje. Posebnim energetksim protokolima, otvorit ćemo kanale obilja kako biste se pomaknuli s mrtve točke i počeli privlačiti ono što želite. Energetskim radom očistit ćemo svijest o pomanjkanju i uvjerenja koja nas spriječavaju da primamo obilje, te će svaki polaznik individualno primiti aktivaciju onih energija koje su baš njemu potrebne za aktiviranje obilja.

2.12. ISCJELJIVANJE S ANĐELIMA
Uz pomoć anđeoskih frekvencija, ustanovit ćemo točno što vam trenutno treba u životu. Možda je to više jasnoće ili više osobne snage ili više samopouzdanja? Anđeoskim meditacijama dobit ćete infuziju onih kvaliteta koje vam nedostaju u životu, proći ćemo kroz proces samo-osnaživanja uz anđele i iscjeljivanja svega onoga što vam ne služi u životu. Primit ćete anđeoske vibracije u svoje energetsko polje za veći protok energija, lakše ostvarivanje ciljeva i povećani osjećaj mira, radosti i ljubavi.

Radionice se održavaju subotom ujutro od 10-12 h u Centru Agila, Brozova 12 (2. kat).
Cijena svake radionice je 250 kn. Prijave i uplate najkasnije 2 dana prije svake radonice radi pripreme materijala za svakog polaznika individualno.

Prijave se preko donje prijavnice ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili tel: 098 649 628
www.osobnirast.com
Kratke video najave i više informacija za ove radionice možete vidjeti i u FB grupi:
www.facebook.com/groups/osobnirast