Kreni prema sebi-ovo je vrijeme za tebe

Frustrirani ste, umorni od života i odnosa u kojima vam se čini da ste zaglavljeni, a promjena se čini nemogućom?Možda osjećate da ne možete pričati o tome sa svojim prijateljima i obitelji. Ako i pričate, čini vam se da se vrtite u krug i da ne rješavate ništa? Sve to vas čini iscrpljenijima, zbunjenijima i očajnijima?

Razumijem vas. I sama sam nekad bila u takvim situacijama i stanjima.

Dobra vijest je, a to znam privatno i profesionalno, da možete proći kroz ta bolna razdoblja i iskoristiti ih kako bi došli do života kakvim želite živjeti. Taj put ne morate prolaziti sami.

Ukoliko želite stvoriti trajnu promjenu i približiti se životu koji zamišljate za sebe, psihoterapija je jako dobro mjesto za početak.

Zašto? Zato što je psihoterapija proces unutarnjeg istraživanja koji vodi do dubljeg razumijevanja kako se odnosite prema sebi, drugima i svijetu općenito. Radeći na sebi liječite stare emocionalne rane, otkrivate i razumijevate samodestruktivne obrasce i ponašanja koje nosite. Njih možete zamijeniti novim, više podržavajućim ponašanjem i uvjerenjima koja će vam pomoći u dolasku do života kojeg priželjkujete za sebe.

Ako vam je nešto u ovom tekstu "kliknulo" i ako želite putem individualnih susreta ili grupe raditi na sebi - javite se.

U tijeku je osnivanje nove grupe za osobni rast i razvoj koja s radom započinje u studenom ove godine. Prije uključivanja u grupu predviđen je individualni susret koji će vam omogućiti da se što bolje pripremite za grupni rad.

Taj susret vas ne obvezuje na uključivanje u grupu i ne naplaćuje se.

Susreti će se održavati u Ozaljskoj ulici br. 74 u Zagrebu (u blizini parka Stara Trešnjevka), a grupu će voditi Ivanka Leko, psihodramska psihoterapeutkinja s višegodišnjim iskustvom u individualnom radu i radu s grupama.

Prijavite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 095/840 2040

Više informacija o psihoterapiji i voditeljici pronađite na internetskoj adresi
www.ivanka.hr