MALA ŠKOLA SAMOPOUZDANJA U ZAGREBU

Počinje 20. veljače i odvija se 4 tjedna (jednom tjedno utorkom) od 18-20 sati u Centru Norma-Viva, Ulica Crvenog križa 33, Zagreb..

♦ Želite li konačno ovladati sobom i svojim sumnjama u sebe zbog kojih se niste mogli kretati naprijed?
♦ Želite li okrenuti novu stranicu života već na početku godine i ostvariti svoje istinske ciljeve i želje?
♦ Želite li osvijestiti svoju prirodu pobjednika, i vratiti svoje izgubljeno samopouzdanje u funkciju?
♦ Vjerujete u sebe kao uspješnu osobu?
♦ Naučite kako to postati, kako otvoriti vrata svojeg samopoštovanja i postignite uspjeh u svemu što činite. Jer to možete!

Za to trebate doći u ovu MALU ŠKOLU SAMOPOUZDANJA i naučiti tehniku kako otvoriti vrata svog neoigraničenog samopouzdanja, hrabrosti, uspjeha i bezuvjetnog samopoštovanja...

U MALOJ ŠKOLI SAMOPOUZDANJA naučiti ćemo i kako reprogramirati svoj podsvjesni um odnosno svoje stare, negativne, bolne emocionalne blokade i nesvjesne obrasce razmišljanja i stavova koji su nam stvorili prepreke i 'trenutne životne okolnosti' s kojima nismo zadovoljni- i pretvoriti ih u pozitivne, kreativne, afirmativne i uspješne.

Naučiti ćemo što je podsvjesni um i kakvu ogromnu ulogu svi zapisi u njemu igraju u našem životu....

Također ćemo zaviriti u naše emocije koje nam stvaraju velike probleme u životnim ostvarenjima..

Nakon završetka Škole, polaznici dobivaju sav važan material (uvezen kao skripta) o onome o čemu je bilo riječi na Školi, što će pomoći u daljnjem usvajanju svega vezanog za nove obrasce razmišljanja i usvajanja svog samopouzdanja koje je, usput rečeno, naša prava priroda osobnosti.

Također dobivaju i snimku Autosugestije Samopouzdanja (u mp3 formi, 30 min) kojom će moći, slušajući je u duboko opuštenom stanju dva puta dnevno najmanje, postepeno re-programirati obrasce navika svog podsvjesnog uma (stare navike razmišljanja, ograničena uvjerenja, negativna stajališta, navike, emocionalne blokade itd. ). Snimka će pomoći osvijestiti sebe kao pobjednika, uspješnu osobu punu samopouzdanja i svih dostignuća. u životu.

Cijena Škole je 350 kuna i svi su materijali uključeni u nju.

Voditeljica je Lidia Černi - voditeljica Centra Pozitiva (Centra za pozitivne vrijednosti i osobnu izvrsnosti iz Zagreba) certificirani i akreditirani Life coach and spiritual coach Center of Excellence iz Londona, članica IAHT (International Alliance for Holistic Therapist), certificirani hipnoterapeut Američke Akademije Udemy. Dugogodišnji je predavač i voditelj radionica, seminara, tečajeva, terapija i događanja vezanih sa čovjekove pozitivne vrijednosti, njegove najveće potencijale i kroz takve programe, potiče osobnu izvrsnost svakog pojedinca

Prijave su obavezne na 097 6830 310 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.