RADIONICE INKA ŠAMANIZMA, ZAGREB

RADIONICA INKA ŠAMANIZMA, ZAGREB
Voditeljica Mirela Vukman Neylan

 

Andski šamani kažu:
Slijedite vlastite tragove.
Učite od rijeka, stabala i stijena.
Učite i poštujte i Krista i Budu i svoju braću i sestre.
Poštujte Majku Zemlju i Velikog Duha.
Poštujte sebe i sve stvoreno.

1.12. i 2.12.2018. Inicijacija u Inka šamanizam – I stupanj

Iako je Inka carstvo nestalo dolaskom španjolaca, potomci te drevne kulture još uvijek uspijevaju opstati u visokim planinama Anda. Dok im se broj neprestalno smanjuje, njihovi proroci kažu da je došlo vrijeme da podijele njihovu mudrosti kako bi pomogli drugima živjeti u harmoniji s jedni drugima i s Pachamamom, Majkom Zemljom.

U ovoj inspirativnoj radionici ćete saznali o duhovnom svijetu Inka, naučiti praktične energetske tehnike i doživjeti što zapravo znaci biti u ravnoteži. Tehnike Inka šamanizma su vrlo jednostavne ali izuzetno djelotvorne a cilj im je razvijanje osobnog potencijala svakog pojedinca. Prema Inkama, rad s ovim tehnikama ujedno pomaže ispunjenje Inka proročanstva, odnosno doprinosi evoluciji kolektivne svijesti.

Mistično nasljeđe Inka je jedna od rijetkih autohtonih duhovnih tradicija koja se sačuvala i nastavlja nepromijenjena već tisućama godina a sada je dostupna svima.

Do kraja ove radionice bit će vam na raspolaganju praktične tehnike koje se mogu koristiti u bilo koje vrijeme, a koje pomažu da razvijate svoj osobni potencijal.

Za cijenu, dodatne infromacije i prijavu pošaljite mail na: mirelamedicine@gmail.com
http://heartmedicine.co.uk/hr/

Mirela Vukman Neylan je Inka svećenica, učila je s Q’ero majstorima (potomci Inka). Tijekom posljednjih 20 godina opsežno je studirala i radila sa šamanizmom iz različitih kultura i tradicija. Mirela je šamanski praktičar, terapeut kvantnog iscjeljivanja hipnozom (QHHT), zvukoterapeut, homeopat i iscjeljitelj.