Preporođena sam Žena! - nova radionica

Nova radionica u seriji "Preporođena sam Žena!":
Živim u sadašnjem trenutku
20.04.18. (Petak) 18.30-21h 
Radionica puna iznenađenja i istraživanja!

Lutajući dio našeg uma kreira za nas konstantnu mizeriju: ili kroz averziju prema nečem što ne želimo ili kroz žudnju nečega što želimo a nemamo. To se dešava jer je uvjetovan biti u jednom od sljedećih područja: ili je konstantno u budućnosti ili u prošlosti.

Kada smo u sadašnjem trenutku, ništa nam ne nedostaje. Intuicija dolazi do izražaja dajući nam rješenja koja su najpovoljnija za naše najviše dobro. U tim trenucima nema mjesta anksioznosti (koju eventualno možemo imati radi „življenja u budućnosti“), žaljenja (jer možda „živimo u prošlosti“) niti bilo koje druge vrste „patnje“ koju imamo ne živeći u sadašnjem trenutku.

Kroz radionicu koristimo tehnike i alate koji zahtjevaju našu punu pozornost isto kao i aktivaciju svih naših osjetila. Osjećamo Život i sve oko sebe punije: vidimo i osjetimo svu onu ljepotu koju nismo kadra idjeti u svakodnevnici. Ništa nije važno osim sadašnjeg trenutka i baš zato jer smo „TU“ i „SADA“ svako iskustvo koje proživljavamo dobiva novi, intenzivniji, svetiji značaj.

Investicija za pojedinačnu radionicu iznosi 200kn, a na raspolaganju je i paket od 8 radionica (program Kreiranje Boginje) te program individualnog životnog treninga sa bonus radionicama (program Utjelovljenje Boginje i Žene).

Molimo da se za radionicu Živim u sadašnjem trenutku prijavite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Femina Divina
Zagreb, Vodnikova 10, 1.kat
(kod Work&Travel Group)
www.feminadivina.com
mob: +385911771710