RAZGOVOR S MUDROŠĆU

Divinacije u Dalmaciji od 9.5. - 14.5.2018.

Ovaj univerzum, u kome imamo čast da postojimo, dao je svojoj 'deci' (ljudima) između ostalog i mogućnost, da su sva pitanja koja imaju o životu odgovorena. U njemu postoji arhetip energije mudrosti i razumjevanja ljudske sudbine i koji ima praktičan alat, zato da ljudi dobiju, osveste što im njihova bit /jastvo/duša/suština poručuje.

DIVINACIJA - ALAT MUDROSTI, JE DAT LJUDIMA ZATO:

- DA DOBIJEMO ODGOVORE KOJE TRAŽIMO,
- OSVESTIMO ŠTO TREBA ZNAT - O SEBI, ŽIVOTU,
- IMAMO PUTOKAZ KOJIM PUTEM U ŽIVOTU JE NAJBOLJE DA KRENEMO,
- DOBIJEMO USMERENJE - KOJI STAV, NAČIN PONAŠANJA ĆE NAS DOVESTI DO TAMO, GDE ŽELIMO DA STIGNEMO
- RASKRIJE KOMPATIBILNOSTI ILI NEKOMPATIBILNOSTI SA SVIM I SVEMU ŠTO ŽELIMO,
- DAJE DUHOVNU DIJAGNOSTIKU FIZIČKIH, EMOTIVNIH, MENTALNIH, DUHOVNIH POTEŠKOĆA, BOLESTI,
- U TRENUCIMA ODLUKE, BIRANJA, USMERI NAS I RASKRIJE ŠTA NAM ODREĐENA ODLUKA DONOSI, PREMA ČEMU NAS ODABIR VODI,
- DAJE ODGOVORE NA SVA PITANJA KOJA IMAMO O SVOM ŽIVOTU DIREKTNO IZ NAŠE INDIVIDUALNE SUŠTINE

MUDROST 1

Iz poštovanja prema onima koji mi predaju to znanje, koji su ga očuvali za nas od pradavnine, uvek tražim prave reči, kako sve to predati na upotrebu, a da se ne oduzme vrednost, poštovanje. Pošto danas imamo mnogo izazova sa INTELEKTUALNOM AROGANCIJOM u odnosu prema duhovnom, suštini, duši, sudbini i imamo mnogo ZLOUPOTREBE i onoga što se predstavlja kao DUHOVNO, ali nije povezano s mudrošću.
Mudrost je svesnost, dodiruje sve segmente života, od fizičkog, emotivnog, mentalnog i duhovnog. Bazira na poštovanju života i individualnosti.

IFA filozofija, koja ima i DIVINACIJU kao alat asistencije ljudima, je filozofija razumevanja čoveka. Njegovog INDIVIDUALNOG BISTVA. Na raspolaganju je čoveku da se konzultira sam sa sobom preko alata mudrosti. Da dobije USMERENJE IZ SEBE ZA SEBE, da može preuzeti odgovornost za svoj život.

Svaki dan se pitamo nešto o svom životu. Kako da ispravimo odnose, kojim putem, gde da tražimo pomoč za fizičke bolesti, kako da postanemo sretniji, da li da mjenjamo posao, koji faklutet da upišemo... sve to je život i sve to je duhovno.

Divinacija je daleko od gatanja, mada je upogled u čovjekovu sudbinu i suštinu. Čak je bliže psihologiji nego nečemu što znamo pod terminom gatanje. Ona je usmerenje. S izrazom gatanje oduzimamo poštovanje nečemu što bazira na mudrosti.

Da bi neko bio duhovni orjentator, treba udruživati duhovni nivo, intelektualno razumevanje, emotivnu stabilnost, razumevanje vidljivog, nevidljivog, manifestacije na fizičkom nivou, emotivno polje čoveka, intelektualno razumjevanje i svjesnost. Zato je priprema duhovnog orjentatora dugotrajna, treba razvijati svoju cjelovitost, treba postat predstavnik mudrosti. Zahteva mnogo učenja, mnogo energetskih priprema, zato je prestižan 'zanat'

Divinacija je 'terapija' sama po sebi. To je susret s našim bistvom, sa istinom i raskrije ono što tada naš unutrašnji, suštinski dio želi da naš razum, svest, razume. Raskrije 'Tajne' našeg života za koje smo već spremni da ih saznamo i suočimo se njima. Nepogrešiv i najbolji nam je prijatelj na našom životnom putu, koji će uvek dati najbolji savet. Jer je savet iz nas za nas, preko mudrosti.
Ifa divinacija, odnosno mitologija iza nje, je Unescom zaštićena svetska oralna kulturana baština.
U Sloveniji (i susjednim državama, ali se študij odvija u Sloveniji) je jedina grupa izvan Afrike koja studira i izvodi Ifa divinaciju. Akengen je dio 'pionirske' grupe koja Ifa mudrost donosi na naše teritorije.
Hvala svim onima koji omogućuju i podržavaju da razumevanje individualnosti čovjeka u njegovoj suštini opet dobija svoje mesto.

ZADAR
9., 10, 11.5 i 14.5.,
Tara Centar, Bože Perića 9, tel.:095 596 0279

SPLIT
12. i 13.5.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nazovite broj: 095/902 17 76

Cijena divinacije: 500 kn

Prijave:  Mateja Tomšič Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.