Ciklus od osam radionica za osjetljivije osobe “Moje sigurno mjesto”

Sljedeći ciklus počinje 16.srpnja 2018. i traje skraćeno, samo dva tjedna:
Isprobavamo novu varijantu ove radionice: u dva tjedna po četiri dana za redom, od ponedjeljka do četvrtka da vidimo učinak intenzivnog rada iz dana u dan.
Od 16. do 19. srpnja pa vikend slobodan. Nastavljamo od 23. do 26.srpnja.


Opis:
Ako vam je većina tehnika preagresivna, ako vam je prebrzo i previše, ako želite životnost
u svom ritmu, prema trenutnim mogućnostima, malo teorije, praksa i alati, odmah dobar osjećaj – ovo su radionice za vas.
Ovaj rad svojom blagošću donosi osjećaj unutarnje sigurnosti, imaju više mira, lakoće, entuzijazma, radosti. Nikakvi procesi ni katarze, ne ulazimo u povrede i traume, samo blago, ljekovito, umirujuće. Konačno dobar osjećaj.


“Kontinuirano iskustvo dobrog i opuštenosti. Poštuješ naš ritam. Nije presporo ni prenježno ni dosadno, meni idealno i sigurno, da se opustim a ne da strepim.”

Napomena: Potpuno je nevažno jeste li u osobnom razvoju 10 godina ili niste nikad ništa radili, ako ste osjetljivi ili vam je preteško ili vam je previše, ili vam razne terapije donose više nemira nego mira, nemojte se mučiti... pokušajte. Imate što izgubiti.
Radionica još uvijek nije uvjet, ali je toplo preporučujemo prije upisa u školu osobnog razvoja za žene “Novi život Nova Ja”.


Vrijeme: 16.7. do 26.7. od 18 sati (raspored pogledajte na web stranici)
Cijena: 1300 kn, po želji plativo u dvije rate po 650 kn (lipanj, srpanj)

Prijava: prijava je važeća uplatom nepovratne akontacije od 250 kn. Uplatom akontacije rezervirate mjesto u grupi. Radimo u malim grupama.


Informacije: http://www.nadja.hr/nova-ja-2/moje-sigurno-mjesto-ciklus-radionica/

Molimo prijave mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., u inbox Facebooka ili telefonom na 095 199 35 32.