Tečaj izlaska iz tijela

Jeste li spremni za najluđi seminar ikad?

Theta Centar predstavlja program razvijan dugi niz godina, započet 2004.g tragičnom smrću kćerke voditeljice programa Nade Šegvić, koji ju je pogurao na putovanje izvan ovog svijeta – doslovno.
U potrazi za svojom kćerkom voditeljica je prošla razne zemlje svijeta, tražeći ljude koji bi joj pomogli uspostaviti ponovni kontakt s kćerkom. Upoznala je ljude koji pričaju s mrtvima, pronašla i vidjela uređaje koji pomažu skinuti veo između nas i drugih svjetova i koristila se svim pronađenim dostupnim sredstvima. Uspostavila je kratkotrajni kontakt s kćerkom više puta, no te kratke sekvence nisu joj davale mir. Kako u svojoj potrazi upoznaje duhovne i fizičke tehnike i tehnologije, njena vibracija je sve viša, te naposlijetku izlazi iz tijela kroz vodstvo arkhanđela Mihaela i susreće svoju kćerku – s one strane.

Nakon prvog izlaska napravila je stotine i stotine putovanja na drugu stranu, prošla tečajeve koje drugi ljudi daju o tome i usavršila ta znanja kroz vlasitita iskustva razvijavši svoje vlastite metode kroz taj proces.
Seminari ThetaHealing-a Vianne Stibal velika su vrijednost osobnog rasta i širenja spoznaje, te su oni omogućili da se nekad težak veo između svjetova preskače s puno većom lakoćom. Korištenjem ThetaHealing-a izlasci iz tijela postaju dostupniji ljudima.

Izlazak iz tijela trening ThetaHealing DTD

Preduvjeti:
Za 1. dio
Datum: 06.09. – 08.09.2019.
Petak: nema preduvjeta, za svih
Subota: nema preduvjeta, za svih
Nedjelja: prijepodne za Theta praktičare, popodne za svih

Za 2. dio
Datum: 11.10. – 13.10.2019.
Petak: preduvjet je završen 1. dio tečaja
Subota: 1. dio + Napredni ThetaHealing tečaj
Nedjelja: 1. dio + Napredni ThetaHealing tečaj

Ako želite proći obadva dijela tečaja, a niste Theta praktičar imate priliku završiti Osnovni tečaj kod bilo kojeg učitelja u Hrvatskoj do početka 1.dijela i Napredni do početka 2. dijela. U Theta Centru možete završiti Osnovni tečaj 30.08. – 01.09. i Napredni tečaj 20.09. – 22.09.2019.

Saznajte više o tečajevima ovdje:
Tečaj izlaska iz tijela 1. dio

Datum: 06.09. – 08.09.2019.
Gumb Izlazak iz tijela 1

Tečaj izlaska iz tijela 2. dio
.Datum: 11.10. – 13.10.2019.
Gumb Izlazak iz tijela 2. dio

ILI SE ODMAH PRIJAVITE PREKO DONJE PRIJAVNICE:

Prijavnica za Tečaj izlaska iz tijela