Vrhunske terapeutske masaže sa prihvatljivim cijenama

Jesen svima donosi nove početke i obaveze ali i potrebu da učinimo nešto za sebe. Nudim vam kvalitetne individualno prilagođene terapeutske tretmane fokusirane na područja u kojima se nakuplja najviše tenzija poput leđa, vrata, kralježnicu, ramena, lice, kukove, stopala. Tretmani će aktivirati energetske meridijane, opustiti mišiće i donijeti svježu energiju. Masaže se još uvijek se ne može downlodati niti se on- line primiti i pružiti. U tehnološki razvijenom i ubrzanom svijetu terapeutski tretman u opuštenom okruženju postaje prava ekskluziva. Tretmani i vrijeme su u potpunosti prilagođeni svakom klijentu kako bi se postigao maksimalan učinak. Studio se nalazi na mirnoj podsljemenskoj zonu i ima parking tako da se možete potpuno opustiti! Uz pakete tretmana poklanjam jedan tretman zvučne masaže tibetanskim zdjelama.

♦ Shiatsu paket - 3 tretmana - 600 kn
♦ Meridijanska masaža leđa vrat i ramena - 3 tretmana - 600kn
♦ Raindrop paket 3 tretmana - 750 kn

Shiatsu tretmanima je moguće znatno poboljšati zdravstveno stanje, otkloniti bolove u leđima, nesanicu, ukočenost, PMS, tegobe menopauze. Pomaže kod oslabljenog imuniteta i podiže razinu energije. Shiatsu tretmani djeluju sveobuhvatno na tjelesno, mentalno i emocionalno stanje te podržavaju: probavni, reproduktivni, respiratorni, živčani, mišićni, koštani, nervni, sustav fascije i druge. Stimulacijom energetskih meridijana poboljšava se rad svih unutarnjih organa, dolazi do balansa hormona i uspostavljanja „ homeostaze“. Tretmani se izvode na strunjači i anatomskoj podlozi koja rasterećuje tijelo, te postavlja kralježnicu u optimalan položaj. Pojedinačni tretman taje oko 70 minuta.

Masaža leđa, vrata, ramena odnosi bolove i ukočenost. Problemi sa leđima najčešća je nelagoda koja pogađa ljude svih životnih dobi. Masaža sa akupresruom potpuno popušta mišićno i vezivno tkivo, aktiviraju se energetski meridijani i“ tsubo“ zone. Osjećaj dobrobiti u području leđa i kralježnice esencijalan je za vitalnost osobe jer su kralježnica i leđna moždina ishodište 31 para živaca koji inerviraju unutarnje organe. Poseban naglasak stavljam na individualne potrebe npr tegobe za ishijadičnim živcem, cerviko- brahijalnim sindromom, skoliozama, kifozama , bolovima u lumbalnom dijelu kralježnice, bolovima između lopatica i ukočenog vrata. Trajanje masaže je 60 minuta uz korištenje protuupalnih i analgetskih prirodnih pripravaka.

Raindrop tehnika posebna je vrsta masaže koja osnažuju imunitet i čisti limfu, onemogućuju učestale pojave herpesa zoostera i herpesa simplexa. Otklanja kronični umor. Raindrop učinkovito ublažava simptome artritisa i povećava otpornost tijela na gripu i prehladu. Naročito se preporuča kod tegoba kralježnice i bolova u leđima (skolioza, problema sa ishijadičnim živcem, cerviko brahijalnim živcem i bolovima u vratu i ramenima, ukočenosti mišića i miogeloza. Područje rada su mišići koji podupiru kralježnicu, leđa i stopala. U Raindrop tretmanu koriste se dragocjena najkvalitetnija eterična ulja iz različitih skupina djelovanja: antivirusna, antibakterijska, analgetička, spazmolitici i balansirajuća. Trajanje tretmana iznosi 70 minuta.

Zvučna masaža nježno opušta blokirane dijelove tijela i unosi harmoničnu vibraciju u svaku stanicu odlična je kao samostalan tretman ili još bolje kao ugodni kraj shiatsua ili masaže. Zvuk nježno pokreće tjelesne tekućine i dovodi klijenta do duboke relaksacije. Zvukoterapija otvara prostor za nove ideje i svježe koncepte. Za vrijeme tretmana se pod utjecajem zvuka mijenjaju moždani valovi iz beta, u alfa i theta valove, koji su karakteristični za opušteno, meditativno stanje. Zvuk harmonizira lijevu i desnu moždanu polutku.

PRIJAVITE SE I ODABERITE SVOJU MASAŽU PREKO DONJEG OBRASCA.

Adresa za upite i informacije
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
telefon 099/7302153
Adresa: Krvarić 102, Zagreb

Terapeutkinja Kristina Kružić, mag.ing.silv certificirana shiatsu praktičarka i ayurveska terapeutkinja



prostor 1