Dinamike energije - Cjelodnevna radionica sa Salom Racheleom

Energija je svuda oko nas. Mi zapravo živimo u moru energije. Kao što pokazuje Einstenova slavna jednadžba, E=mc2, čak je i materija jedan oblik energije. Moderna znanost nam govori da se unutar vakuuma prostora nalazi gotovo beskonačna količina energije. Ovo polje koje neprestano vibrira naziva se “Energija nulte točke.” Ali mi nastavljamo živjeti u svijetu ograničene energije, zagađujući sebe i okolinu sa fosilnim gorivima, zračenjem i nuklearnim otpadom. Kako ući u to polje energije obilja kojeg nazivamo nultom točkom?

Promjena u svijetu započinje promjenom u našoj svijesti. Dok god vjerujemo da smo mala, slaba, odvojena bića, mi ćemo to vjerovanje projicirati u svijet u obliku nestašice i siromaštva. Mi smo odsječeni od Izvora i beskonačne energije koju on predstavlja.
Ova radionica će vam dati praktične alate za otkrivanje vlastitog obilja i vlastite moći, pomoći će vam otpustiti vjerovanja, emocije i programe koji vas iscrpljuju. Naučit ćete kako živjeti u negativnoj okolini, ali da vas ona pritom ne ugrožava (iscrpljuje).

Sal Rachele je učitelj, iscjelitelj, mistik i svećenik, sa preko 40 godina iskustva u razvijanju ljudskog potencijala. On je autor šest knjiga i napisao je mnoge e-knjige, članke i kanalizirane poruke prosvijetljenih izvanzemaljaca, anđela i uzašlih majstora. Sal je su-osnivač Sanandine škole misterija, internetskog tečaja kojeg vodi Lord Sananda, nadduša Isusa. Sal provodi brojne radionice i seminare diljem svijeta na temu iscjeljenja i uzašašća. Njegovo "iscjeljivanje vremenskom linijom" je jedinstveni oblik terapije koji omogućuje dušama da iscijele traumu iz ranog djetinjstva i prošlih života. Sal je također uspješan pijanist, sa nekoliko snimaka originalne meditativne glazbe.

Dinamike energije
Cjelodnevna radionica sa Salom Racheleom
u Zagrebu, 5. svibanj 2019. – 10:00-18:00h
Kontakt: Marko Šilobod 0955117398 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Alen Šilobod 0953376137 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
kako biste na vrijeme rezervirali svoje mjesto. Broj mjesta ograničen!