ODNOSI, SEKSUALNOST I UNUTRAŠNJI SUDAC

...u Hamoru 15, Samobor, 29. 2. i 1. 3. 2020.

Tijekom razvoja i odrastanja postupno smo pounutrili vanjske autoritete i njihove zakone te je u nama nastala prisilna unutrašnja „agentura" koju slušamo i koja djeluje u nama kao superego ili unutrašnji sudac. On je postao dio nas, dio naše ličnosti i mi smo se s njim potpuno poistovjetili. Ne prepoznajući njegovu kritiku i osude kao strano tijelo, mi smo njegovi robovi i sluge koji nesvjesno i poslušno slušaju taj unutarnji glas smatrajući ga svojim.

Unutrašnji sudac posebno je uporan i neumoljiv kad se radi o našim bliskim emocionalnim odnosima s drugim ljudima te u odnosu na našu seksualnost. A upravo je naša zdrava vitalna i seksualna energija temelj za osjećaj povezanosti sa samim sobom, za prisjećanje da JA JESAM.

Tijekom seminara koristit ćemo otvorena istraživanja u dijadama i trijadama te različite vježbe, meditacije i ples kako bismo došli u kontakt s vlastitom snagom te prepoznali i svjesno se obranili od napada unutrašnjeg suca.

Seminar vodi...
miljenkoMiljenko Chamatkar Nagy, dipl. ing. elektrotehnike i prof. glazbe, započeo je svoje unutarnje istraživanje prije skoro četrdeset godina. Organizirajući i sudjelujući na seminarima i radionicama koje se bave istraživanjem svjesnosti, zainteresirao se za tehniku Intenziva svjesnosti koju je prakticirao dugi niz godina. Završio je trening za voditelja Intenziva svjesnosti te trening za rad s unutrašnjim sucem.
Od 2012. g. organizira i vodi grupe i radionice Intenziva svjesnosti kao i o djelovanju unutrašnjeg suca na naš svakodnevni život te daje individualne seanse. Aktivan je u radu Društva makrobiotičara „Izvor života".

Za prijavu i dodatne obavijesti obratite se na:
soja.labos@zg.t-com.hr, FB: Intenziv svjesnosti ili na tel. 098 453368