ONLINE Vježbaonica za theta praktičare

TERMIN: 08.07.2020. od 18 do 21h
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

TEMA ONLINE VJEŽBAONICE 08.07.2020. JE: Kako iskoristiti globalnu promjenu za osobni rast
Vježbaonicu drži Majstorska učitljica Theta iscjeljivanja Nada Šegvić

Ova vježbaonica je održana uživo u Zagrebu i Rijeci u lipnju, pa će na istu temu sada biti ONLINE, za sve one iz drugih gradova koji su željni theta druženja, a i dobrodošli su svi oni koji se žele družiti ponovno, a već su prisustvovali.

Promjene koje se dešavaju na paneti Zemlji u ovom periodu, izvanredna su prilika da osvijestimo i očistimo karmičke dugove, energiju niskih vibracija koja se nalazi unutar nas. Na ovoj vježbaonici pričat ćemo o tome kako možemo iskoristiti ove promjene za osobni rast i kako se riješiti straha od promjene koji je ugrađen u našu DNK.

Sve što se događa oko nas, utječe na sve razine našeg bića. Mi smo dio kolektivne svijesti cijelog čovječanstva. Ako unutar nas proživljavamo nelagodu i imamo neugodne osjećaje u vezi onog što se događa u svijetu, sad je prilika da se taj materijal izvuče na površinu, osvijesti i očisti prije nego naša podsvijest stvori teške i izazovne životne situacije. Osim toga, osobnim rastom uzdižemo vibraciju cijele planete.

Da bi došli do tih saznanja što se zbiva u nama, iskorisit ćemo znanje velikih psihoanalitičara o mehanizmu projekcije. Na vježbaonici ćete naučiti kako funkcionira mehanizam projekcije, kako na osobnoj tako i na globalnoj razini, i čemu on služi. Shvatiti ćete zašto kroz taj nesvjesni mehanizam svoje unutarnje konflikte pripisujemo drugim ljudima i događajima iz vanjskog svijeta i kako upravo kroz taj mehanizam privlačimo neugodna iskustva u svoj život.

Nakon kopanja i otpuštanja vaših osobnih projekcija, dobit ćete instalacije koje će vam pomoći da se izdignete iznad strahova, nesigurnosti i neizvjesnosti iz kolektivne svijesti i prođete kroz promjene s radošću i lakoćom.

Vježbaonica 08.07.2020. će biti održana ONLINE preko programa Zoom. Preporučamo da skinete taj program na svoje računalo na ovom linku: https://zoom.us/download

Vježbaonicu pratite preko linka koji ćete dobiti u automatskom odgovoru na vaš email odmah nakon prijeve. Instalacija na računalo nije potrebna, ali će vam biti lakše. Na mobitelima je obavezna instalacija aplikacije za mobitele. PONAVLJAMO: Link dobivate odmah nakon ispunjavanja prijavnice.

PRIJAVE:
Za ovu vježbaonicu potrebno se prijaviti preko prijavnice koju ćete pronaći na stranici vježbaonica na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/radionice-vjezbaonice/

CIJENA:
Energetska razmjena za organiziranje vježbaonice je 50 kn.

Vidimo se!


♦