Kreće prva generacija usavršavanja za ayurvedskog terapeuta!

Tradicionalna indijska medicina, ayurveda, najstariji je medicinski sustav na svijetu. Ayurveda ljudski život promatra kao neodvojivu cjelinu tijela, osjećaja, misli i duše pa je postizanje zdravlja moguće samo ako smo zdravi na tjelesnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Posebnu pažnju stoga pridaje holističkoj brizi, počevši od zdrave prehrane i prirodne njege do higijene tijela i uravnoteženog načina života. Biljke u ayurvedskom liječenju imaju najvažniju ulogu - od oko 45 tisuća biljnih vrsta u Indiji čak oko 20 tisuća koristi se u iscjeljujuće svrhe. Indijci biljke koriste na razne načine, od kuhanja s ljekovitim začinima do spravljanja obloga i pripravaka za oralnu primjenu.

Program ajurvedski terapeut Učilišta Galbanum potpun je i zaokružen studij. Predstavlja godinu i pol dana intenzivnog i strukturiranog rada, a pruža priliku učenja od izvornih ayurvedskih liječnika, suradnju s ayurvedskim klinikama i liječnicima iz Indije te ostalim stručnjacima iz područja ayurvede.

Program je verificiran i upisuje se u radnu e-knjižicu, a ayurvedski terapeut stječe sva znanja i vještine potrebne za samostalni rad prema principima ayurvede. Planirani početak nastave je listopad 2021., a sve detalje o studiju doznajte na linku.

Upisi su u tijeku!

Za sva pitanja i predbilježbe javite nam se putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 



alternativni-oglasni-centar-2


Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 ili ispunite donji obrazac:
Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.