ZG UŽIVO! RADIONICA s Tomislavom Kuljišem, 20.01. 18-21h

Uvodna radionica u programe osobnog razvoja osmišljena je kako bi vam dala priliku da se iz prve ruke upoznate s načinima rada u IPD Centru, s Integralnom tjelesnom psihoterapijom i našim terapeutima, da iskusite dobrobiti ovog rada, ali i da možda nađete odgovore na neka važna pitanja o sebi koje tražite kroz život.

“Veseli me prilika za upoznavanje sa znatiželjnim i svjesnim ljudima koji žele više i dublje upoznati i istražiti sebe. Uzbudljiva mi je sama ideja da ćemo raditi spontano s onim što se aktivira i događa u grupi i pojedinim osobama. Moja osobna strast u radu je da mogu povezati osobno iskustvo sa znanstvenim pojašnjenjem koje stoji iza tog iskustva i time dati nove uvide o tome zašto smo takvi kakvi jesmo.” - Tomislav

Ova radionica je ujedno i uvodna radionica u programe osobnog razvoja Rani razvoj - utjecaj na život (RAR), Osobni razvoj (OR), te školu Integralne tjelesne psihoterapije (ITP).

Cijena radionice: 150kn
Prijave na radionicu su obavezne, a prijaviti se možete na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

*dolazak na radionicu vas ne obavezuje na nastavak programa
Više o nama ima ovdje: https://ipd-center.eu/programi/itp/

IPD škola Integralne tjelesne psihoterapije je međunarodno akreditirani trening institut i član Foruma Europske asocijacije za tjelesnu psihoterapiju (EABP), SPUH i HKPT

 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam