PROLJETNA BUĐENJA

PROLJETNA BUĐENJA
Seminar Krk
2. - 5. svibnja 2013.

Bez obzira vježbate li već neko vrijeme, ili tek činite svoje prve korake u yogi i meditaciji, proljeće je vrijeme koji poziva da probudite tijelo i um, da se prepustite utjecaju intenzivnog vježbanja u ugodnom društvu, prelijepoj okolini i uz kvalitetan nadzor. Budistički centar i Zenyoga udruga i ovoga proljeća u Krku održavaju tradicionalni seminar iz yoge i zazena, meditacije u sjedenju. Ovaj je seminar prilika da izađete iz svoje svakodnevnice i gradske užurbanosti, da nekoliko dana proživite u zdravom ritmu, poticajnom druženju i nadahnjujućoj prirodi. Seminar će voditi Žarko Andričević, dugogodišnji učitelj yoge i chan meditacije, te Karmen Mihalinec, Ela Vukelja i ostali iskusni učitelji iz naših zenyoga grupa.

 

Dnevni program započinje već prije doručka, vježbanjem yoge i meditacijom u hodanju na otvorenom uz more, a praksa je tijekom dana podijeljena u dva bloka vježbanja, meditacije u sjedenju i predavanja. Vježba se u grupama, u prelijepoj dvorani srednje škole u Krku koja je prekrivena čvrstim strunjačama idealnima za vježbanje yoge i za sjedenje.

Seminar počinje 2. svibnja, u četvrtak, poslijepodnevnim vježbanjem u 17.00 sati u dvorani Srednjoškolskog centra, a završava 5. svibnja, u nedjelju, u 14 sati, nakon ručka.

Smještaj je organiziran u hotelu "Koralj", u dvokrevetnim sobama (TWC, TV, grijanje) s polupansionom (doručak i ručak) čija je cijena 35 eura dnevno (u što je uključena boravišna pristojba, a ukupno su tri noćenja). Smještaj u jednokrevenoj sobi iznosi 47 eura. Ovaj se iznos uplaćuje izravno hotelu, prilikom odlaska. Prehrana za sudionike seminara je vegetarijanska (hotel je poznat po izvrsnoj hrani, što je jedan od razloga zašto mu se vraćamo). Preporučena donacija za seminar je 600 kn za nositelje Darume kartice (Centra ili Zenyoga udruge), a 700 za sve ostale. Drugi i svaki sljedeći član iste obitelji ima 30% popusta na seminar. Taj se iznos uplaćuje Centru, prikupit će ga po dolasku voditelji grupa.

Da biste rezervirali svoje mjesto na seminaru, nužno je da ispunite online prijavnicu i da uplatite 300 kn nepovratnog predujma voditeljima svojih grupa ili na račun Budističkog centra, 2484008-1103074596, poziv na broj vaš oib.

Nastojat ćemo vam pomoći u organizaciji prijevoza. Zato vas molimo da na prijavnici navedete planirate li ići automobilom, možete li nekoga povesti, odnosno je li vam potreban prijevoz.

Na seminar je potrebno ponijeti odjeću i obuću za vježbanje i jastuk za meditaciju. Nemate li jastuk, možete ga posuditi od Centra. Hotel ima vanjski bazen i spa s nekoliko vrsta sauna.

Broj mjesta u hotelu je ograničen, i rezervirat će se po načelu prvoga. Krajnji rok za prijave je 20. travnja.

Imate li dodatnih pitanja, zovite Karmen na 099 233 5533 ili pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vidimo se u Krku!

Online prijavu za seminar možete izvršiti ovdje.