SONIA CHOQUETTE U ZAGREBU

SONIA CHOQUETTE PONOVNO U ZAGREBU! 28. - 29.6.2013.
Sonia Choquette, svjetski poznata duhovna učiteljica i autorica brojnih bestselera ponovno dolazi u Zagreb!
Nakon prošlogodišnjeg gostovanja i iznimno posjećenih radionica ova sjajna američka autorica rumunjskog porijekla koja svojim predavanjima i knjigama oduševljava ljude diljem svijeta i ove godine ponovno dolazi u Zagreb gdje će održati dvije radionice nadahnute temama njezinih knjiga Put srca i Zamoli svoje duhovne vodiče.

 

Odmalena izrazito intuitivna i s prirodnom sposobnošću komuniciranja s anđelima, Sonia već više od 30 godina održava predavanja i radionice u čitavom svijetu, pomažući ljudima da otkriju svrhu svog života. Već sam susret s ovom iznimnom ženom prekrasne energije mijenja našu vibraciju i čini da se osjećamo nadahnuto i entuzijastično te tako i počnemo živjeti svoj život. Ne propustite priliku za promjenu vlastitog života, za odabiranje novog smjera, za udruživanje s vlastitom maštom i radošću kako biste prepoznali podršku vaših duhovnih vodiča.

Soniu ovog ljeta možete upoznati na dvije radionice:
Popodnevna radionica: "UVOD U INTUITIVNO ŽIVLJENJE"
Na ovoj radionici naučit ćete kako trenutno stupiti u kontakt sa svojim šestim čulom i kako mu dopustiti da vas vodi prema najboljim odlukama vašeg života, od zdravlja i financija do vašeg ljubavnog života i više svrhe. I što je najbolje od svega, naučit ćete koliko je to lako!
VRIJEME: 28.06.2013. (petak) 18:00-20:30
MJESTO: Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
CIJENA: 350 kn, za uplate do 10.05. cijena je 290 kn

Cjelodnevna radionica: "UPOZNAJTE SVOJE ANĐELE I VODIČE"
Kad se naučimo povezati sa svojim anđeoskim vodičima, naši životi prirodno "sjednu" u opušteni tijek u kojem nam duše rastu i mi ispunjavamo svoju životnu svrhu, a naše vrijeme na Zemlji postaje beskrajno zabavno. Ova očaravajuća i nadahnjujuća radionica Sonie Choquette pružit će vam sve potrebno znanje da se možete povezati sa svojim anđelima i duhovnim vodičima, kako biste mogli uživati u svoj ljubavi, obilju i radosti na koje imate pravo.

VRIJEME: 29.06.2013. (subota) 10:00-17:00
MJESTO: Novinarski dom, Perkovčeva 2
CIJENA: 1.200 kn, mogućnost plaćanja u 2-3 rate
za uplate prve rate do 10.05. cijena je 900 kn

ORGANIZATOR: Centar SRETAN DAN
Kralja Zvonimira 20, Zagreb
http://www.sretan-dan.hr/

PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
091/5355197 (Sanja)
Radionice su na engleskom, s hrvatskim prijevodom.

Vlasta Prohaska Jarec
Odnosi s javnošću/marketing
Tel: 01/4851 557
Mob: 099/217 0403
www.planetopija.hr
www.facebook.com/planetopija