Ž.M. Slavinski vodi u Zagrebu tečajeve

Ž.M. Slavinski vodi u Zagrebu tečajeve od 17.10. do 20.10. 2013.

Četvrtak - 17.10. Gnostički Intenziv + Transdimenzionalno disanje 10:00 - 16:00 (maksimalan broj polaznika 25)
Petak - 18.10. Unutrašnja Magija Riječi 10:00 - 16:00 (maksimalan broj polaznika 35)
Subota i Nedjelja - 19.10 i 20.10. Transcendent 10:00 - 16:00 (maksimalan broj polaznika 35)

Mjesto održavanja: Učilište Galbanum, Jalovečka 1, 1090 Zagreb Stenjevec

Cijena:
Gnostički Intenziv + Transdimenzionalno disanje - 150€
Unutrašnja Magija Riječi - 150€
Transcendent - 200€

 

Cijena za sva tri seminara je 400€. (plativo u kunama po kupovnom tečaju Zagrebačke banke). Cijena za Transcendent + još jedan tečaj-300€. Na navedene cijene dodaje se PDV.
Rezervacije:
Broj mjesta je ograničen na maksimalno 35 polaznika. Prijaviti se možete za svaku radionicu posebno ili za sve tri. Sve prijave vrše se putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prijava mora sadržavati ime, prezime, kontakt broj te ime radionice za koju se prijavljujete. Nakon prijave potrebno je uplatiti 50€ za rezervaciju mjesta. Informacije kako uplatiti dobiti će te putem e-maila. Sve ostale informacije kao i pitanja možete dobiti putem maila ili mobitela: 099/2215 - 444, kontakt osoba Mario.
* Za radionce se mogu prijaviti samo punoljetne osobe.

Gnostički Intenziv + Transdimenzionalno disanje
Doživljaj Gnoze: Susret sa Istinom koji će izmijeniti tvoj život zauvijek. Intenziv Gnoze je bio tokom mnogih godina avangardni Spiritualni pristup širom svijeta.
Iz njega je Ž.M. Slavinski razvio Ekskalibur, Zlatnu Meditaciju, Ekskalibur-2, Kreaton, Aspektiku, Sunjatu, PEAT, DP4 i druge sisteme. Ti sistemi su povratno djelovali na Intenziv tako da je došlo do plodnog ukrštanja starog i novog i pred vama je sada Intenziv Gnoze sa Alternativnom Tehnikom. To je revolucionarni pristup Direktnom Iskustvu Istine. Gnoza ili Direktno Iskustvo Istine je cilj svih mističnih, okultnih i posvećeničkih sistema. To je Sveti Gral, Kamen Mudrosti, Životni Eliksir. Njegova suština je nestanak razlike između objekta i subjekta, oni se pretapaju, postaju JEDNO! I od tog trenutka Ljudsko Biće je zauvijek izmijenjeno.

Unutrašnja Magija Riječi
Riječi imaju svoju unutrašnju magičnu moć. One su oduvijek fascinirale pjesnike, filozofe i mistike. Tokom stolječa filozofi su pokušavali naći vezu između izgovorenih riječi, osjećaja i misli. U okultnoj tradiciji spominju se tajne mantre i zvučne magijske formule, "hokus-pokus" "abrakadabra" i "Sezame, otvori se!" Sve one ukazuju na unutrašnju moć riječi. Zahvaljujući milosti Proviđenja i svom upornom istraživanju, došao sam do fantastičnog otkrića, do alkemijske formule Koagula i Solve, Zgusni i Razredi u manipulaciju riječima i uspio sam riješiti jednu od šifri iz Biblije: Otkrio sam par polariteta fundamentalnih za čitavu ljudsku rasu. Kao što mnogi znaju na osnovu proučavanja mojih knjiga, svaki čovjek ima svoje osobne Kodove, svoje Praiskonske Polaritete. Ali u najdubljoj Kolektivnoj Nesvijesti čovječanstva postoje drugi, suštinski najfundamentalniji Kodovi zajednički za sva ljudska bića.

Transcendent
Sistemi i metode Spiritualne Tehnologije imaju mnogo sličnosti sa kompjuterskom tehnologijom – svakodnevno postaju sve brži i sve efikasniji. Dokle god čovjek ne doživi sistem Transcendenta ili Spiritualnu Alkemiju čovjek ne može povjerovati da su tolika jednostavnost, efikasnost i brzina moguće. Jedan od prvih koji je iskusio Transcendent, Vladimir Stojaković, napisao je u svom izveštaju: „Polovinu vremena provedenog na ovom seminaru ja sam se čudio – kako je to moguće?“
Ovaj čudesni sistem zasnovan je na striktnoj primjeni principa Spiritualne Tehnologije. Tokom seminara vi ćete razumijeti, prvi put u životu, istinitost Jungovih riječi „Simbol je psihološka mašina koja transformira energiju.“ Naučiti ćete lako i brzo kako da koristite simbole za alkemijsku transformaciju svojih problema u pozitivna stanja i ekstazu i moći ćete pretvoriti scenari svog života u niz sretnih iskustava. Nevjerojatno ali istinito, knjiga vašeg života postat će knjiga jasne svijesti i ispunjenosti.
Transcendent ili Spiritualna Alkemija prevazilazi sve što ste do sada doživjeli u bilo kojoj metodi duhovnog razvoja ili učenju.

www.galbanum.hr

Ustanova za obrazovanje odraslih GALBANUM
Jalovečka 1
10090 ZAGREB (Stenjevec)