Terapije karmičke dijagnostike

Na terapiji karmičke dijagnostike radi se na pronalaženju i razrješavanju uzroka problema ili bolesti.

Bitno je napomenuti kako ovaj vid terapije nije namjenjen samo ljudima koji imaju neku fizičku ili psihičku bolest.

Nerazumjevanjem sebe kao pojedinca i svojih potencijala ne razvijamo samo bolesti već i loše međuljudske odnose, probleme na poslu (ili nemogućnost pronalaska posla), probleme sa partnerima (ili nemogućnost pronalaska partnera), probleme u obitelji itd.

Pri dolasku klijenta, terapeut se upoznaje sa klijentom i njegovim problemima.


Terapeut osigurava ugodan, siguran, podržavajući, povjerljiv ambijent jednom od različitih tehnika opuštanja, kao što su:
• Iscjeljujuće vibracije Tibetanskim zdjelama
• Vođena meditacija
te pomoću jedne ili više od navedenih metoda osigurava klijentu osjećaj razumijevanja, prihvaćenosti i povjerenja kao osnovu terapijskog procesa.
Nakon prve faze opuštanja, terapeut dijagnostikom odnosno uvidom u biopolje osobe pronađe uzrok problemu. Uzrok problema koji vam smeta, radilo se bolesti, nemogućnosti napretka ili lošim odnosima vrlo je bitno shvatiti, kako bi se razrješio uzrok problema.
Pri pronlažanju uzroka, svaki pojedini obrazac se osvjesti, nakon čega se u suradnji sa bioterapeutom razrješava.
Potom slijedi faza postavljanja ciljeva nakon terapije, te plana i programa rada kojeg bi se klijent trebao pridržavati, a u skladu sa savjetima bioterapeuta koji je prethodno identificirao potrebe i probleme klijenta.

Koliko traje terapija?
Terapija prosječno traje sat vremena (60 minuta). Moguće je da u određenim slučajevima traje duže ili kraće od navedenoga ovisno o situaciji dotične osobe. Bioterapije se odvijaju isključivo individualnim pristupom, tj. nazočni su samo bioterapeut i osoba na kojoj se terapija izvodi.

Gdje se održavaju terapije?
Terapije se održavaju u Rijeci

Sve dodatne informacije:
http://www.bioterapije.com/
http://www.karmickadijagnostika.com/

Posjetite nas i na facebooku:
https://www.facebook.com/bioterapije


 

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: