Radionica MAGNIFIED HEALING® , Split

Radionica MAGNIFIED HEALING®

Split, subota i nedjelja 15.11. i 16.11.2014.

Magnified Healing nije samo još jedna tehnika energetskog iscjeljivanja! Ova nam sveta tehnika pruža mistično iskustvo komunikacije s najvišim razinama našeg Bića sve natrag do Izvora. Iscjeljujemo i aktiviramo naše deaktivirane Božanske potencijale kako bismo u potpunosti probudili vlastitu Božansku Bit i postigli uzašašće.

Uzašašće je uzdizanje fizičke forme u viša kraljevstva Svjetlosti kroz proces povisivanja vibracija Svjetlosti u našem čitavom Biću. Magnified Healing naziva se inicijacijom u uzašašće, to je dar kojeg je božica Kwan Yin kao članica karmičkog odbora prenijela čovječanstvu radi ubrzanja čišćenja i iscjeljenja čovječanstva i Majke Zemlje.

Svakodnevnim vježbama koje učimo na tečaju (a za koje nam treba 10 minuta našeg vremena!) dovodimo bijelu Svjetlost Izvora u sve naše čakre i oko sebe stvaramo stup Svjetlosti koji nas štiti od bilo kakvih neskladnih energija izvana; brišemo svu negativnu karmu koju tijekom dana možemo stvoriti; aktiviramo svih 12 niti naše DNK (naše božanske potencijale) i iscjeljujemo se na svim razinama (fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj, duhovnoj...)
Postajemo Biće Svjetlosti i spremni smo se nositi s ovim izazovnim i teškim vremenima, a također i služiti svojoj braći i sestrama u njihovu iscjeljenju.

Dugi niz godina prakticiram i podučavam ovu tehniku i mnogo puta sam svjedočila čudesnim iscjeljenjima, ali naročito dubokoj osobnoj transformaciji ljudi koji ustrajno prakticiraju Magnified Healing.
Pozivam i Vas da kročite na put ostvarenja vlastite božanskosti!

S Ljubavlju,
Ana Kubla

Svi koji prođu radionicu ovlašteni su kao učitelji Magnified Healing-a, te mogu samostalno organizirati i voditi ovakve radionice.

Radionicu vodi Ana Kubla, majstor/učitelj Magnified Healing-a, te predstavnik za Hrvatsku i druge zemlje u regiji. Ana Kubla svoju je učiteljsku poduku završila kod vlč. Gisèle King, suosnivačice Magnified Healing-a.

Cijena radionice uključuje:
- originalni udžbenik na hrvatskom jeziku,
- bočicu posebne energizirane cvjetne esencije,
- službenu diplomu koja potvrđuje vaš status majstora/učitelja Magnified Healing-a.

Split
Trg Hrvatske bratske zajednice 3a
subota i nedjelja 15.11. i 16.11.2014

subota 15.11. od 11:30 - 19:00h
nedjelja 16.11. od 9:30 – 18:00h

cijena: 1000 Kn

Informacije i prijave:
091 1515 521
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.trueself.hr/magnified-healing


Upišite se ovdje na naš newsletter listu: