Cijela godina dječjih osmijeha

Dječja Udruga Hrabrost – DUH, neprofitna je, humanitarna udruga, osnovana 2003. godine. Kroz
razne zabavno-edukativne aktivnosti, udruga pomaže djeci s poteškoćama u razvoju i mladima s
invaliditetom, jača njihovu samostalnost i samopouzdanje, dok istovremeno razvija svijest o njihovom dostojanstvu i ravnopravnosti u društvu.

Osim zagrebačkih aktivnosti tijekom godine, glavna aktivnost Dječje udruge Hrabrost jest odlazak na hodočašće u Lourdes za Uskrs, gdje se susrećemo sa sestrinskim organizacijama iz cijeloga svijeta.
U dvanaest godina postojanja, s nama je putovalo preko 200 djece i mladih. Svaka mlada osoba putuje u pratnji jednog pomagača, volontera Dječje udruge Hrabrost. I dok volonteri sami snose troškove putovanja, oni za jedno dijete iznose 4500 kuna.

Cilj nam je i ovoga Uskrsa povesti grupu od 30-ak mladih na putovanje života. Kako se financiramo isključivo donacijama koje prikupljamo kroz razne aktivnosti, potrebna nam je vaša pomoć. Ovim Vas putem pozivamo da se priključite našoj akciji „Cijela godina dječjih osmijeha".

Akciju provodimo u suradnji s gospodinom Davorom Rostuharom. U sklopu projekta National
Geographic – Hrvatska iz zraka, nastale su prekrasne fotografije koje krase ovaj zidni kalendar. Radi se o 12 odabranih fotografija dimenzija 48x33 cm tiskanih na sjajnom papiru koje prikazuju Hrvatsku kakvu dosada još niste imali prilike vidjeti.

Kupnjom ovog kalendara, postajete dijelom dvanaestog po redu putovanja u Lourdes. Cijena jednog kalendara je 30 kn, i možete napraviti uplatu na IBAN HR4323600001101692325 , i poslati potvrdu o uplati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te ćemo Vam besplatno dostaviti kalendar na bilo koju adresu u Zagrebu.

Više o tome što naša udruga znači za djecu možete vidjeti u našem promo videu, a isto tako i na našoj web stranici.

Hvala Vam od srca