Gornjogradske coprnice - magična šetnja Zagrebom

Zahvaljujući interaktivnim elementima, originalnim sadržajem obilaska i kostimiranim izvoditeljima, sudionici su uvijek zadovoljni i inspirirani.

Gornjogradske coprnice je vrlo popularna turistička tura u kojoj vas coprnice vode u magičnu šetnju Zagrebom. Projekt je podržan od strane Turističke zajednice Grada Zagreba i edukativno-zabavnog je karaktera. Obilazak je prikladan jednako i za ljubitelje povijesti, kao i one željne magije i mistike.

Ovo nije samo turistički obilazak, već izlet u povijest grada koji iznenađuje. Ići ćete kući s malim čarobnim rukom rađenim darovima koje smo pripremili te novim pogledom na Zagreb, a možda i vlastitu budućnost.

Upoznajte plemkinju coprnicu, jedan "coprnički obrt" i izaberite recept za svoje probleme. Sretnite također našu coprnicu Sibilu i upoznajte njene proročke moći.

Produžetkom dnevnog svjetla, skraćuje se noć i noćna biča mijenjaju svoj ritam :-). Buđenjem proljeća i prirode imate priliku odbaciti staro i veseliti se buđenju novog! Saznajte zašto se kaže da je u ovo vrijeme "pun luft vještica" i kako se možete "zaštititi".

Dobro se zabavite, nešto naučite, ponesite kući par magičnih darova i ponosno hodajte s šeširom na glavi kroz Gornji grad :-)

Cijena sudjelovanja je magičnih 111,00 kn za odrasle, 88,00kn za djecu do 16 godina starosti te besplatno za djecu mlađu od 7 godina.

Molimo prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili FB poruke ili 0915542020. Hvala lijepa!

FB event: https://www.facebook.com/events/1310865792339491/

te https://www.facebook.com/events/1892714430975597/

Požurite i osigurajte svoje mjesto!

Više info na www.zgc.hr

Termin: 18.3.2017. te 25.3.2017. od 19h, trajanje oko 90 minuta koje prelete...bez metli :-)