Za vaš duh i tijelo

Pogodnosti za vaš duh i tijelo. Uživajte....

kuhinja-zdravlja-1  

Početkom listopada izlazi iz tiska KUHINJA ZDRAVLJA, ayurvedska vegeterijanska kuharica
Autorica Senka Kušer Mijić, ayurvedski terapeut

Naručiti ju možete u pretprodaji, sve do njena izlaska u prodaju krajem ovoga mjeseca, po iznimno povoljnoj cijeni od 150 kuna (+poštarina). Redovna cijena iznosi 180 kn.
Preko 260 stranica ayurvedskih recepata, savjeta i objašnjenja!!!
Klikni i naruči ovdje

 telefon-pomoci  

Treba vam pomoć, malo dobre energije nazovite 064 60 20 23
Weglow centar je je mjesto gdje se širi znanje i vještine rada s energijama. A energija je sve…i mi i svijet oko nas. Upravo iz razloga što energija nije omeđena prostorom, osjetili smo potrebu da svoje savjetovanje, prenošenje znanja i davanje tretmana ne ograničavamo samo na direktan kontakt pa smo uveli i telefonsku liniju.
Možete nas nazvati ako osjetite da vam treba pomoć, malo dobre energije, ako samo želite popričati ili vam treba savjet…i sve to možete napraviti ma gdje bili i u bilo koje vrijeme, jer naša linija je otvorena za vas 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu.
Za telefonsko savjetovanje nazovite na broj: 064 60 20 23
Cijena poziva iznosi 4kn/min.
Podijelite ovu obavijest s prijateljima kojima je možda potrebna.
Više o radu Weglow centra pogledajte na našim stranicama http://www.weglow.hr/

poruka-vode-i-svemira

 


PORUKE IZ VODE

Još od djetinjstva postavljamo jednostavna pitanja: »Odakle sam došao, zašto i kamo ću otići kad umrem?« Masaru Emoto tragao je za odgovorima na ta pitanja, u četrdeset i trećoj godini upoznao vodu na jedan poseban način, uronio u proučavanje njezinih tajni i od tada je svoj život posvetio vodi. Tražeći njezinu istinu, pronašao je odgovor na glavna životna pitanja – zašto smo rođeni, zašto živimo i zašto umiremo.
Nadalje, voda ga je dovela do spoznaje o tome kakav nam način života može donijeti sreću, ili o uzvišenijem pitanju o tome kako je nastao univerzum.
Budite u ljubavi i zahvalnosti!

Više o knjizi i narudžbe OVDJE