Prirodna zaštita od insekata

Naravno da su sva živa bića – bića Božanskoga. Ali, neka među njima – poput komaraca – igraju svoje zemaljske uloge na nelijep način: pijući tuđu krv.

Jasno, ponekad su njihovi ubodi aktivacijski: točno vas ubodu u one akupunkturne točke koje trebaju stimulaciju – izvana to sve izgleda kao neugodna iritacija, ali u suštini se kroz taj ubod odvije mali procesić i nekako pokrene energija. No, uglavnom, su gnjavaža: bilo što zuje i zalijeću se u uho, bilo što bodu, a da ne spominjemo činjenicu da su i prijenosnici zaraznih bolesti.


U tom smislu, zgodnim rješenjem nam se čini prirodni odbijač komaraca i insekata – InsectOFF: čudesan proizvod koji je tim aromaterapeutskih čarobnjaka u Aromari kreirao od najfinijih ulja, a sa svrhom odbijanja neugodnih buba. U čemu je stvar - većina proizvoda na tržištu sadrži sintetske sastojke koji su štetni za zdravlje. Za razliku od njih, Insectoff je prvi potpuno prirodni repelent proizveden u Hrvatskoj: učinkovito odbija komarce, krpelje, moljce, žohare, mrave, pčele, ose, buhe… U četiri godine, koliko je na tržištu, Insectoff je ostvario pozitivne rezultate i potvrdio svoju učinkovitost i prijateljsko djelovanje na okoliš. Načinjen je od 100% prirodnih eteričnih ulja što omogućava sigurno korištenje bez štetnih nuspojava, čak i na nježnoj dječjoj koži.
Primarna funkcija mu je zaštitna, jer odbija insekte, ali i ublažava neugodne posljedice njihovih uboda, ako su se već dogodili. Stoga se može nanijeti direktno na mjesto uboda insekta za trenutačno olakšanje, ili kapnuti 10-ak kapi u mirisnu svjetiljku kako bi se zaštitio prostor u kojem se boravi. Naravno, može ga se primijeniti i na kućnim ljubimcima kako bismo ih zaštitili od buha i krpelja: dovoljno je utrljati nekoliko kapi u krzno ili kapnuti par kapi InsectoOFF-a oko njihova ležaja.
Moćna čarolija ovog proizvoda je u tome što se u cijelosti sastoji od prirodnih supstanci, što ga čini idealnom zamjenom za sintetičke proizvode, a njegova djelotvorna zaštita omogućava bezbrižan boravak u prirodi. InsectOFF, naime, tjera insekte, udaljuje ih, a ako se dogodi ubod, smanjuje svrbež, upalu i bol. To važi kako za mrave i komarce, tako za ose i pčele. Kako za ljude,tako i za ljubimce. Kako za odrasle tako i za djecu i bebe.
A miriše neodoljivo jer se sastoji od najfinijih eteričnih ulja. Citronela u njemu, inače jaaaako puno korišteni repelent, tjera bube, kao i limunska trava te eukaliptus; u njemu je i geranij – inače najviše korišten u Francuskoj srednjeg vijeka, kad baš higijena nije bila na visini (sadili su ga uz staze gdje su šetale žene u raskošnim haljinama, haljine su se okrznule o biljku a ona je šireći svoj opojni miris rasterećivala dotične dame buha i ostalih neugodnih nametnika). Važan sastojak je i lovor: pokušajte naći muhu ili komarca u lovorovoj šumi!? No, eterično ulje uklanja i škodljive mikroorganizme, a energetski nosi poruku trijumfa i veličanstvenosti. Tu je i pačuli, u Indiji korišten za impregnaciju tkanina da ih ne bi bubice izgrizle, a koristili su ga i hipiji u svojem snažnom pokretu koji je promijenio svijet jer nosi energiju „revolucije u ljubavi“. Sve ovo začinjava i bosiljak, koji se inače sadi po prozorima i oknima jer, otpuštajući svoj snažan i aromatičan miris, jednostavno radi „mirisnu zavjesu“ prema komarcima i sl... Čudesna metvica u InsectOFF-u radi tako što hladi, osvježava, tjera i bistri um, a vetiver - jedno od „najdubljih“ ulja - obično je dio tradicionalnih parfema kao fiksativ, ali također korišten da udalji nepoželjne sitne nametnike.
Predivan spoj kreirala je vrhunska majstorica iscjeljivanja mirisima Mara Doljak, vlasnica Aromare i majka aromaterapije u Hrvatskoj iz čije su škole potekli svi današnji etablirani aromaterapeuti. U obilju proizvoda njenog čudesnog laboratorija je nastao i InsectOFF tako što je, kaže, spojila sve tradicionalne repelente iz raznih zemalja i dijelova svijeta čime je stvorila mirisnu sinergijsku mješavinu baziranu na višetisućljetnoj tradiciji i iskustvu.
Izvor: elementi.hr

DO 12.05.2013. POKLANJAMO VAM
15% POPUSTA
na kupnju proizvoda iz linije
INSECT OFF

insektict off cijene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Više o Insekticidu OFF

Insekti nisu samo neugodni, nego i opasni za naše zdravlje kao prijenosnici mnogih zaraznih bolesti! Umanjite opasnost od zaraze i zaštitite se od napornih i ponekad opasnih insekata prirodnim, kvalitetnim i neškodljivim repelentom.

Većina proizvoda dostupnih na tržištu sadrži sintetske sastojke koji mogu biti štetni za vaše zdravlje. Insect off je prvi potpuno prirodni repelent proizveden u Hrvatskoj koji učinkovito odbija komarce, krpelje, moljce, žohare, mrave, pčele, ose, buhe… U četiri godine, koliko je na tržištu, Insect off je ostvario pozitivne rezultate i potvrdio svoju učinkovitost i prijateljsko djelovanje na okoliš. Načinjen od 100% prirodnih eteričnih ulja što omogućava sigurno korištenje bez štetnih nuspojava, čak i na nježnoj dječjoj koži.

Insect off ublažava neugodne posljedice uboda insekata. Možete ga nanijeti direktno na mjesto uboda za trenutačno olakšanje svrbeža, otekline ili crvenila. Njegov ugodan miris odbija insekte i istovremeno osvježava i mirisno oplemenjuje prostor vašeg doma. Naša je preporuka kapnuti 10-ak kapi u mirisnu svjetiljku kako biste zaštitili prostor u kojem boravite. Također ga možete primijeniti na kućnim ljubimcima kako biste ih zaštitili od buha i krpelja. Dovoljno je utrljati nekoliko kapi u krzno ili kapnuti par kapi Insect offa oko ležaja vašeg kućnog ljubimca.
100% prirodni sastojci Insect offa čine ga idealnom zamjenom za sintetičke proizvode, a njegova djelotvorna zaštita omogućava vam bezbrižan boravak u prirodi.

Naručite na:
AROMARA d.o.o.
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel: 01/3704-005
fax: 01/3707-178