ŠTO NAM GOVORE SJEĆANJA IZ PROŠLIH ŽIVOTA

Planetopija srijedom u Makronovi predstavlja intrigantnu temu – sjećanja na prošle živote i kako nas ona mogu iscijeliti!
ŠTO NAM GOVORE SJEĆANJA IZ PROŠLIH ŽIVOTA – o hipnoterapiji i regresoterapiji
Predavač: Dražen Radaković

srijeda, 29.4.2015. u 19 sati
Makronova, Ilica 11/1
Ulaznica 20 kn

Dr. Brian Weiss jedan je od prvih liječnika i znanstvenika koji je hrabro i pionirski uveo iscjeljujuću moć sjećanja iz prošlih života u suvremenu medicinu. Radeći kao psihoterapeut, i potpuno skeptičan prema svim „neznanstvenim" područjima, u radu sa svojim pacijentima susreo se s velikim brojem neobjašnjivih događaja zbog kojih je intenzivno počeo istraživati reinkarnaciju i regresiju u prošle živote te kako to može pomoći iscjeljenju mnogih bolesti. Terapijom regresije liječio je više od četiri tisuće individualnih pacijenata, a na radionicama koje vodi, otprilike dvije trećine polaznika uspješno se sjeća događaja iz prošlih života. U svojoj je knjizi Čuda se događaju prenio brojne zapanjujuće istinite priče iz njegove prakse koje potvrđuju kako regresoterapija može pomoći u iscjeljivanju strahova, emocionalnih boli te različitih vrsta fizičkih i psihičkih oboljenja.
O ovoj uzbudljivoj temi, slučajevima iz prakse dr. Weissa kao i slučajevima iz prakse našeg gosta razgovaramo s domaćim stručnjakom za regresoterapiju, Draženom Radaković, jedinim terapeutom s certifikatom najpoznatijeg instituta za regresoterapiju u svijetu čiji je osnivač čuveni Michael Newton.
Pridružite nam se!
Dražen Radaković radi kao psihoterapuet i savjetnik. Vodi obiteljske sistemske i poslovne konstelacije kao i obiteljsko i psihosocijalno savjetovanje. Jedini je terapeut s certifikatom najpoznatijeg instituta za regresoterapiju u svijetu čiji je osnivač čuveni Michael Newton. Autor je nekoliko knjiga o hipnozi i regresoterapiji. Više pronađite na stranicama
www.hipnoterapija.hri http://www.psihosocijalno-savjetovanje.hr/

Ulaznica za predavanje je 20,00 kn te je ujedno i vaučer za popust pri kupnji knjiga na predavanju ili u knjižari Planetopija, Ilica 72. Ulaznice možete kupiti u našoj knjižari ili u Makronovi prije predavanja.

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: