PRIRODNO MRŠAVLJENJE-Predavanje i druženje uz naše iskustvo

Bolje je iduću godinu dočekati s već kojim kilogramom manje nego krenuti ispočetka. Pozivamo Vas na BESPLATNO PREDAVANJE i DRUŽENJE uz naše višegodišnje iskustvo u četvrtak 10.10. od 18-20 h u Adhara centar (Antunovac 27, Zagreb).

Program PRIRODNO MRŠAVLJENJE namijenjen je svima koji muku muče s viškom kilograma, ali i onima koji uz to imaju različite probavne smetnje (konstantna nadutost, zatvor, intolerancija, žgaravica, bolovi u trbuhu itd.), probleme sa štitnjačom, policističnim jajnicima i slično. Kako bismo Vas uvjerili da Vi to doista možete, upoznajte nas i naše klijentice koje su uspješno dobile bitku s kilogramima, naučile važne lekcije o pravilnoj prehrani i popravile vlastito zdravlje. Čuti ćete i pozitivno iskustvo klijentice koja se godinama borila s probavnim smetnjama i uspješno ih stavila pod kontrolu. Imat ćete i priliku ODREĐIVANJA SASTAVA TIJELA kako biste znali koja je Vaša polazna točka i gdje želite stići.

U sklopu predavanja nudimo i brojne POGODNOSTI:
-upis u jesenski modul PRIRODNOG MRŠAVLJENJA s POPUSTOM od 20% (FULL PAKET: prvi mjesec 850 kn, a drugi mjesec 750 kn -na navede cijene -20%; BASIC/NUTRI PAKET: prvi mjesec 550 kn, drugi mjesec 450 kn-na navedene cijene -20%; NUTRI+RADIONICE PAKET: prvi mjesec 650 kn, a drugi mjesec 550 kn-na navedene cijene -20%)
-MASAŽE ZA OBLIKOVANJE TIJELA s POPUSTOM od 30%
-DETOX ČAJ napravljen prema recepturi kuće 110 kn, umjesto 140 kn
-DETOX PAKET: triphala + detox čaj + 2x udwartana masaža: 540 kn, umjesto 770 kn

Pridružite se listi naših klijentica koje su pobjedile višak kilograma i povratile izgubljenu energiju i zdravlje!
Prijava za predavanje obavezna na 099 191 3614 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem obrasca niže.
Zašto je PRIRODNO MRŠAVLJENJE ispravan i dugoročni način gubljenja kilograma, možete saznati na linku.

Adhara logo

Adhara 
+385 99 331 4304
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://adhara.hr
Antunovac 27,10000 Zagreb