Predavanja Senke Ljubić tijekom jeseni i zime donose mnoge zanimljive teme - prijavite se!

Za astrologe entuzijaste, znalce, profesionalce, sve koji vole astrologiju tijekom jeseni i zime održat će se niz predavanja. Svako je predavanje pripremljeno kao atraktivna PP prezentacija, uz mnoštvo primjera.
Predavanje traje 120 minuta.
Cijena 100 kn.

25.10.2019. petak, 18-20 h, Mašićeva 4
MAMA I TATA SU “KRIVI” ZA SVE!
Uloga roditelja u našem razvoju od presudne je važnosti. Odnos kojeg doživimo s majkom i ocem, u najosjetljivijim, nježnim godinama svog djetinjstva stvara mnoge obrasce ponašanja, oblikuje naš identitet puno dublje nego što mislimo. Odnosi s roditeljima oblikuju i naše intimne veze. Kako nam astrologija opsuje prirodu odnosa s roditeljima, te kako se taj odnos prelijeva na druga područja našeg života, u nizu praktičnih primjera znamenitih i zanimljivih osoba istražite sa Senkom Ljubić.

23.11.2019. petak, 18-20 h, Mašićeva 4
POREMEĆAJI PREHRANE – ASTROLOŠKA ANALIZA
Poremećaji prehrane kreću se od anoreksije, bulimije do prekomjerne tjelesne težine. Njihov uzrok je vrlo složene naravi jer se u njemu isprepliću emotivna ranjivost, narušen osjećaj vlastite vrijednosti, pritisak za postignućem, mentalna napetost i još mnogo toga. Astrologija otkriva zajedničke nazivnike ovih poremećaja, u čemu prednjače Venera i Neptun. Kroz niz horoskopa i zanimljivih ljudskih priča vodi vas Senka Ljubić.
13.12.2019. petak, 18-20 h, Mašićeva 4

Astrologija i arhitektura – SVETA MJESTA
Velike europske katedrale trijumf su graditeljskog znanja u službi duhovnih ciljeva. Manje je poznato da je mnogo znamenitih katadrala sagrađeno na temeljima poganskih proročišta ili pak na spiljama, izvorima, mjestima koja su od davnine širila snagu duhovne moći. Od Španjolske do Škotske u davnim su vremenima bila raspoređena svetiša posvećena planetima sunčevog sustava. Posjetit ćemo ta mjesta moći, drevna planetarna svetišta i građevine koje i danas stoje na tim mjestima. Senka Ljubić je arhitektica, astrologinja i učiteljica joge. Svoje arhitektonsko obrazovanje, ljubav prema umjetnosti i povijesti umjetnosti s velikim je zadovoljstvom povezala s astrologijom i njenim sibolima.

17.01.2020. petak, 18-20 h, Mašićeva 4
IZAZOVI SATURNA I PLUTONA
Astrološki pogled na 2020. godinu. Što možemo naučiti iz prethodnih konjunkcija Saturna i Plutona u Jarcu, te kako se njihove energije manifestiraju na razini svjetskih događaja. Što bi ta konjunkcija mogla značiti u pojedinačnim životima, te kako se nositi s izazovima te kompleksne energije i iskoristiti ju na pozitivan način.
21.02.2020, petak, 18-20 h, Mašićeva 4

POSAO SNOVA
Posao kojeg većina nas mora raditi nije uvijek izraz naših pravih potreba. Važan je za egzistenciju, no ako nam ne omogućava da sebe osobno izrazimo kroz to što radimo, postaje teret, a često i frustracija. Odabir posla događa se dok smo još mladi i često nismo sigurni što želimo. Nekad nas naša intuicija odvede od pravog odabira, a neki od nas znaju vrlo jasno već od ranog doba što žele raditi. Mjesec u natalnom horoskopu je od velike pomoći jer svojim položajem u znaku i kući daje najvažnije informacije o tome što nas na razini posla može zadovoljiti. U kombinaciji sa Suncem i s tradicionalnim astrološkim pokazateljima, poput Zenita i njegovog vladara njakorisniji je alat u odabiru pravog posla.

20.03.2020. petak, 18-20 h, Mašićeva 4
VENERA U DOBROM DRUŠTVU
Kako dubinski razumjeti Veneru u aspektima sa Saturnom, Uranom, Neptunom i Plutonom. Venera simbolizira našu sposobnost stvaranja intimniv veza, te osjećaj vlastite vrijednosti. Stoga će astrološko društvo u kojem se našla naša natalna Venera ispričati duboku i zanimljivu priču.

*Datumi predavanja u 2020. Mogu biti podložni promjenama.

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.
Za više informacija posjetite https://astropozdravsuncu.com.hr
Prijaviti se možete mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili SMS-om na mob: 091 1619 607

Uskoro počinje Tečaj Tarota ugledne astrologinje Senke Ljubić

Prijavnica: Predavanja Senke Ljubić tijekom jeseni i zime donose mnoge zanimljive teme...