Osjećaj osobne vrijednosti

Predavanje u Centru Prirodno roditeljstvo: Osjećaj osobne vrijednosti,
četvrtak 13. studeni, od 18-20.30 h
predavač Tomislav Kuljiš

Kako pomoći djetetu da izgradi pozitivnu sliku o sebi i razvije dobar osjećaj osobne vrijednosti? Premda većina roditelja to iskreno želi svome djetetu, najčešće nismo svjesni da određenim uobičajenim metodama činimo da dijete izrasta prožeto osjećajem nevrijednosti.

Kako pomoći djetetu da izraste s osjećajem da je vrijedno samim svojim postojanjem. Što možemo učiniti da dijete s vršnjacima ima dobre odnose i uspješnu socijalizaciju? Zašto je samosvijest puno važnija od samopouzdanja? Gdje najčešće roditelji griješe, mada imaju dobre namjere?

Prijavite se na predavanje u Centru "Osjećaj osobne vrijednosti" u četvrtak 13.11. 2014. s početkom u 18 sati, i saznajte zašto roditelji nakon što dobiju ove spoznaje odlučuju unaprijediti puno toga u svom odnosu s djetetom. Kotizacija 150kn. Prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko http://prirodnoroditeljstvo.com/proizvod/predavanje-u-centru-5-osjecaj-osobne-vrijednosti/

Ukoliko niste u mogućnosti sudjelovati na predavanju, još uvijek možete upisati i pratiti preko interneta video snimak predavanja.

http://prirodnoroditeljstvo.com/proizvod/osjecaj-osobne-vrijednosti-video-predavanje/