DRUM DUM FEST 10 OTVARA KONKURSE

Festival ritma, bubnjeva i perkusija
Organizatori Drum Dum Festa počinju sa aktivnostima vezanim za ovogodišnji festival, jubilarni, deseti po redu i koji je trebalo da bude održan prošle godine, ali je zbog epidemiološke situacije i svih neizvesnosti koje je donela pandemija odložen za ovu godinu. Mi smo godinu jubileja obeležili filmom “Decenija dobrog ritma” podsećajući se svih sjajnih trenutaka i divnih ljudi za koje nas vezuje prethodnih devet godina.

Film možete pogeldati ovdje:



 Ove godine, sa dobrom nadom da će situacija biti stabilnija i izvesnija, krenuli smo u organizovanje festivala i o programu, kao i svim dešavanjima vezanim za ovogodišnji DDF obavestićemo vas 24. avgusta, za kada smo zakazali druženje sa svima dobro znanim i dragim Markom Đorđevićem, jednim od najboljih bubnjara današnjice.
Ali ono što je već od danas aktuelno jesu konkursi koje organizator raspisuje za 2021. U pitanju su konkurs za volontere, konkurs za takmičarski deo “DDF teens” i konkurs za najbolje fotografije “Objektivom kroz muziku Vol.3”.
Učesnici programa DDF kids, odnosno najmlađi bubnjari (do 15 godina) treba da izvedu program po slobodnom izboru, u trajanju do 5 min.

Takođe, učesnici takmičarskog dela, DDF teens, treba da izvedu jednu kompoziciju u trajanju do 5 minuta i drum solo u trajanju do 5 minuta. DDF teens mogu koristiti matrice ili izvesti kompoziciju sa bendom. I ove godine organizatori neće naplaćivati kotizacije za učesnike, a troškove dolaska i boravka na festivalu snosi takmičar. Takmičenje je otvoreno za učesnike iz zemlje i inostranstva.

Prijave slati na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Formular možete preuzeti klikom na link OVDE.

Kad je u pitanju Konkurs fotografije “Objektivom kroz muziku Vol.3” bilo bi zanimljivo da u duhu trenutka, učesnici konkursa pošalju fotografije koje su “zabeležile” muziku u “doba Korone”. To, naravno nije uslov, jer je tema kao i uvek muzika, ali je deo našeg razmišljanja o neobičnosti sadašnjeg trenutka. Pristigle radove ocenjivaće priznata imena iz sveta fotografije Foto kluba „Leskovac“.

 

Tehnički detalji fotografija: JPEG, fotografija mora biti minimalno 3000 piksela po dužoj strani (300 DPI), fotografije ne smeju imati vodeni žig. Uz fotografije na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošaljite i vaše podatke: ime, prezime, mesto odakle dolazite i kontakt.

Organizatori takođe pozivaju i sve zainteresovane mlade ljude koji bi želeli da budu deo DDF tima, da se prijave za volontere tako što će svoje biografije poslati na mejl Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i tako ulepšaju Drum Dum Fest 10!

http://www.drumdumfest.com/en/


 

objava i letter

Oglasite svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod...
Za samo 140 kn po objavi možemo
kvalitetno promovirati vašu vijest.

Pošaljite nam upit mail  
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više o našim mogućnostima može
vidjeti ovdje

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s
Drumtidam stranice...
Upišete se na našu mailing
listu i na mail vam stiže poklon na odabir!


Newsletter prijava