Zafirah - Dan otvorenih vrata

Drage plesačice, dragi plesači i svi vi koji se želite povezati sa svojim tijelom i uživati u pokretu,
orijentalni je ples dokazano izvrstan način baš za to, a ne treba zanemariti ni zdravu kralješnicu, gipkost niti osjećaj radosti koji stvara dok ga plešemo! Dođite i probajte!

Pozivam vas da dođete pogledati kako izgleda sat u školi Zafirah! Bit ću tu za vas u utorak 1. rujna od 19 do 20.30h pa navratite, probajte plesati i vidite zašto moje polaznice kažu da im je sat u školi Zafirah posebno iskustvo! Radionice u sklopu Dana otvorenih vrata su besplatne.

Na tečaj se možete upisati na licu mjesta ili porukom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na br. tel.: 091 1670 080. Na ove kontakte se možete javiti i za sve informacije o tečaju i mjestu održavanja tečaja.
Upisi traju do 9. rujna, a tečaj počinje 14. rujna. Tečaj se održava dvaput tjedno po sat vremena, cijena mu je 200kn. Lokacija: Magic Well  Zaprešić, Maršala Tita 22, samo 10-ak min. vožnje autom od Črnomerca.

Posebne jesenske pogodnosti: ako dovedete jednu prijateljicu ili jednog prijatelja koji upiše tečaj, Vi ćete rujan platiti u pola cijene. Ako dovedete dvoje, u rujnu ćete plesati besplatno.
Važno! Tečaj orijentalnog plesa u mojoj školi je tečaj umjetničke vještine- traže se vaša predanost i volja za rad, spremnost na to da se otvorite sebi.  A zauzvrat ćete dobiti mnogo- to vam obećavam. Tečaj je otvoren za žene i muškarce- orijentalni ples je folklorni ples za oba spola!

ISKUSTVA POLAZNICA
                   
 Polaznice se zbog tečaja osjećaju:      
- " ...probuđeno."
- " ...odlično, opušteno, zadovoljno."
- " Osjećam se dobro i veselije."
                                                                                                   

Moja web stranica je trenutno u izradi, a lansiranje će biti sredinom rujna 2015. Dotad se klikom na link http://eepurl.com/brF4hL možete prijaviti za primanje svih interesantnih obavijesti o mojim trenutnim i budućim projektima putem. Poštujem Vaše vrijeme i obavijesti šaljem maksimalno triput mjesečno.

Hvala Vam na interesu! Veselim Vam se!

Vaša Silvia Z.