Plesno buđenje

Svaka osoba je individua koja ima svoju osobnu priču. Nismo isti niti bi trebali biti. Na istu stvar ćemo drugačije reagirati. Trebaju nam iste stvari ali na potpuno drugačije načine. Koji je tvoj način?
Na ovoj radionici Plesnog buđenja, plesat ćemo kroz svoj osjećaj sebe i koliko ga možemo i znamo zadržati kad smo u (velikom) društvu...

Rekla bih - obucite svoje plesne cipelice i dođite, ali obzirom da plešemo u čarapama, kažem- obucite svoje plesne čarape (ili one koje će to tek postati) i rasplešite se s nama :-)

Radionica traje tri sata s kratkom pauzom od 10tak minuta, cijena je 150kn, a obzirom da je prva radionica u našem studiu koja uključuje i muškarce ?- za njih je ovom prilikom 50kn!

Plesno buđenje su vođene radionice na kojima se ne uče ni plesni elementi niti koreografije, plesnom pokretu se prepuštamo inskitvno i što slobodnije (uz jasno vodstvo voditeljice)
Za ovu radionicu ne trebate imati prethodno plesno iskustvo.

Radionicu vodi Petra Seitz
http://alldance.com.hr/component/k2/item/74-o-nama#petra
Prijavljuje se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , prijave su obavezne i traju do popunjavanja kapaciteta.

Radionica se održava u ulici grada Mainza 14, u subotu 14.03.20. od 16-19h, Zagreb

Petra Seitz
www.alldance.com.hr
Alldance plesni studio
Veslačka 2
10 000 Zagreb
091/2003380

Foto Pixabay