ing. Miljenko Oberan - Bioterapeut GAIA iscjelitelj

Univerzalni duh
Nakon 20-tak godina uspješnog bioterapeutskog rada mogu reći kako sam stekao moćne iscjeliteljske sposobnosti zahvaljujući svojim učiteljima, a po najviše Shimari Kumari koja je sve moje sposobnosti usmjerila u određenom smjeru.

Prije desetak godina naši su se putovi susreli. Prošavši cijeli jedan ciklus inicijacija, shvatio sam da je zadatak svakoga čovjeka da krene od sve je ljudske prirode prema Božanskoj prirodi.
Moja vjera u ono što radim, a potvrđivala se svaki dan, bila je moja izravna veza s Božanskom mudrošću. Ona me je podsjetila da znamo daleko više nego što smo čuli, pročita li ili naučili. Mo ramo samo sluša ti, gleda ti i uz da ti se u ljubav i mudrost univerzalnog duha koji djelu je u svi manama.

Tretmani
Imate li jake glavobolje, vrtoglavice, strahove i apatije, migrene, depresije i slične probleme psihosomatske prirode, a u dosadašnjem liječenju niste uspjeli pronaći njihove uzroke, tada bi bilo dobro da prođete odgovarajući alternativni tretman koji je u velikom broju slučajeva ostvario iznenađujuće pozitivne rezultate.
Također, ako vas muče upalni procesi (upala sinusa – rinitis, upala jajovoda – salfingitis, uterusa, uha i sl.), kao i bolesti želuca, bolesti kralježnice, kostiju, zglobova, lumbago, ginekološke bolesti (bolne mjesečnice, poremećeni ciklusi, miazmi, ciste) te problemi s cirkulacijom krvi i bolesti koje nastaju uslijed slabe cirkulacije, obratite se s povjerenjem iskusnom bioterapeutu.
Svi postupci su neinvenzivni, dakle apsolutno neškodljivi, a dugogodišnjom praksom su se pokazali izuzetno efikasnim.

Na daljinu
Tretmane na daljinu radim putem telefonskog kontakta, a može se rabiti visak i transmisija energije. Tad vidimo i auru osobe s kojom kontaktiramo. Pri tom vrijeme i prostor ne predstavljaju nikakvu prepreku. Tretman obično traje pola sata, ali bitno je da je dotična osoba opuštena. Transmisiju energije prenosimo na bilo koju destinaciju Planeta zemlje. Dakako pri ovakvom radu dobivamo i povratnu informaciju o učinkovitosti tretmana.

GAIA, iscjeljujuća Zraka elementa Zemlje
prikladna je za svako ga, bez obzira na dob, kulturu, vjeru, religiju ili spol. Ni su potrebne nikakve posebne kvalifikacije da bi ste mogli biti inicirani u fine frekvencije te iscjeljujuće energije. Ne mora te za to bi ti terapeut ili iscjeliteljica, imati posebno znanje ili prethodno iskustvo.


Miljenko Oberan
Tel: +385 1 2369 925 Mob: 091 5724 591
Donje Vrapče 4 f
10090 Zagreb
www.miljenko-oberan.com
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.